Terry Fator nudi prvaku 'AGT -a' Darci Lynne Farmer Božić u Vegasu

Terry Fator i Darci Lynne Farmer prikazani su prikazani tijekom proba za finaleTerry Fator i Darci Lynne Farmer prikazani su prikazani tijekom proba za finale 'America's Got Talent' u četvrtak, 20. rujna 2017. Farmer, kojeg je trenirao Fator, osvojio je naslov te noći. (Terry Fator) Penn Jillette iz tima za komedije/magiju Penn & Teller reagira nakon što je osvojila jackpot dok je igrala na automatu nazvanom Penn & Teller u hotelu i kasinu Rio All Suite u utorak, 19. rujna 2017. u Las Vegasu. (Fotografija David Becker) Penn Jillette (L) i Teller iz komičarsko -čarobnog tima Penn & Teller igraju na automatima nakon što su u utorak, 19. rujna 2017. u Lasu u Rio All Suite Hotelu i Casinu otkrili svoj stroj za igre na sreću s temom Penn & Teller. Vegas. (Fotografija David Becker)

Mačke! Zavod za ovo pisanje je sportska knjiga Cantor Gaming u Palmsu. Citiram neimenovani izvor koji gleda akcije konjskih utrka na Penn National Race Course: Idi pet! Idite pet!

Istina je, mnogo igara u jednom od rijetkih prostora u hotelu nije podvrgnuto opsežnoj obnovi.

U nadolazećoj zoni tijekom sljedećih nekoliko mjeseci: Prošireni švedski stol, novi koncept koji će zamijeniti N9Ne steakhouse i neki novi zabavni pothvat koji će zamijeniti Lounge, koji je zatvoren u lipnju.

Za stari Lounge prostor nadam se elegantnoj, višenamjenskoj enklavi koja će opskrbiti vrhunske igrače i sadržavati malo područje za zabavu uživo. Možda DJ/gitara u kutu, u prostoru s istom vrstom vibracije u Cliqueu u Cosmopolitanu u Las Vegasu, The Dorsey u The Venetian, Parlor u The Mirage i Vista Cocktail Lounge u Cezari Palača. Ukratko, vrsta mjesta na koje biste obično naišli na Palms General Managera Jon Siva .

Više sa mjesta događaja:

kolika je neto vrijednost Micka Jaggera

Faktor Fator

Dvanaestogodišnji ventrilokvijalni umjetnik Daj nam Lynne Farmer osvojio srijedu navečer prvenstvo America's Got Talent i odjednom postao headliner Stripa. Nastupa u Planeta Hollywood Izložbeni prostor 3-4. Studenog u America's Got Talent Live, kojem se pridružila pjevačica 12. sezone Angelica Hale , plesna skupina Light Balance i komičar Propovjednik Lawson .

Farmer će do tada ući u tinejdžersku dob; rođendan joj je 12. listopada. Osvojila je i milijun dolara za svoj AGT trijumf.

Farmer je, naravno, bio miljenik kolege ventriloquista i prvaka AGT -a Terry Factor , koji je postao slavan nakon što je 2007. osvojio naslov. Fator, koji je bio naslovnik časopisa The Fatamorgana od 2008., Farmeru je tijekom njenog AGT -a pružila nekoliko šala. Pojavio se i kao poseban gost, zajedno s Winstonom, koji se predstavlja kao kornjača, u finalu u srijedu.

Fator je u četvrtak čestitao Farmeru u izjavi putem e-pošte i uključio ponudu: Velike čestitke Darci! Nevjerojatna je i jedva čekam vidjeti je na pozornici u Vegasu! Volio bih da ove godine dođe na 'A Very Terry Christmas' u The Mirage. Bilo bi jako zabavno ponovno dijeliti pozornicu!

Ti su datumi od 27. studenog do Božića. Planirajte u skladu s tim.

P&T je pogodio jackpot

koliko godina ima pat sajak i vanna

Penn & Teller predstavili su novi automat s njihovim sličnostima u utorak popodne u Riju. Držeći događaj u perspektivi, Jillette je rekla: To je to. Gotovi smo. Sve za što smo radili nalazi se u ovom stroju. Nema više nastupa uživo. Nema više ‘Prevara nas’. Imamo ove automate za igre.

Jillette je zatim uključila 100 dolara u svoj stroj. U drugoj predstavi postigao je isplatu od 186,75 USD (što mislim da je, poput, povezivanja pet Tellersa). Unovčio je kartu od 186,75 dolara.

koliko vrijedi alfonso ribeiro

Daleko od termina, u siječnju će P&T proslaviti 25. godinu u Las Vegasu i 17. u Riju. Otvoreni su 1992. godine u Bally's Kazalište slavnih. Dvojac još uvijek pregovara o produženju ugovora u kazalištu Penn & Teller u Riju, a moguće je (barem dok ne potpišu) da bi se mogli preseliti Cezari Zabavno mjesto na Stripu. Među tim potencijalnim mjestima: Jubilee Theatre u Bally’s, gdje je sve počelo za dvojac.

Jillette je rekao da je sretan što želi razgovarati o ugovorima.

Mislite da sam upoznat s bilo čim od ovoga? Nisam, rekao je. Ja sam na temelju potrebe da znam.

Više P&T -a

Sjajan razlog za pogledati Andrew Dice Clay serija na Showtimeu hvata neočekivane nastupe zvijezda Vegasa. Teller je bio u epizodi u nedjelju navečer, u rijetko govorećoj ulozi, kao dio Vegasa 12, ili desetak tajnih posrednika u moći koji zapravo upravljaju gradom. Tu emisiju i seriju vrijedi pogledati.

I bilješka o Jilletteinom prilagođenom odijelu zmaja, koje je nosio u ulozi Popa, oca Piff čarobni zmaj, u Flamingu Las Vegasu 12. rujna: Kostim ima 28 džepova. Očigledno Jillette ima mnogo telefona, ključeva i novčanika i slično.

kolika je neto vrijednost oprah winfrey

G. Las Vegas i prva dama

Wayne Newton pridružuje se prvoj dami Melania Trump na Invictus igrama, godišnjem sportskom natjecanju za ranjene veterane koje se održava u Torontu od subote do 30. rujna.

Newton je među onima u predsjedničkoj delegaciji za taj događaj. Drugi su pozvani, prema Washington Postu, tajnik za pitanja veterana David Shulkin, Zamjenik državnog tajnika John J. Sullivan , Mama zlatne zvijezde Karen Kelly i bivši igrač golfa Nancy lopez .

Newton, koji obično podržava republikanske dužnosnike (bivši demokratski senator Harry Reid glavni je izuzetak), već godinama je prijateljski nastrojen s obitelji Trump. Newton je u listopadu prošle godine prisustvovao trećoj predsjedničkoj raspravi kao gost tadašnjeg kandidata Donald Adut . Newton je dugogodišnji pristaša veteranskih projekata, a od 2000. bio je predsjedatelj USO -ovog Celebrity Circle -a, organizirajući i ugošćujući predstave za trupe stacionirane na Bliskom istoku.

U današnjem priopćenju Newton je zahvalio Melaniji Trump na pozivu da se pridruži američkom izaslanstvu, rekavši da sam imao veliku čast i privilegiju zabavljati naše muškarce i žene u vojsci u svakom velikom sukobu od Vijetnama. ... Nastup u Oružanim snagama SAD -a bio je vrhunac mog profesionalnog života.

Mislim da je, ako sam uopće dobio neki talent u ovom životu, to bilo donijeti dašak doma našim muškarcima i ženama koji služe u inozemstvu.