Taylor Armstrong Neto vrijednost

Koliko vrijedi Taylor Armstrong?

Neto vrijednost Taylor Armstrong: 2,5 milijuna dolara

Plaća Taylora Armstronga

175 tisuća dolara po sezoni

Neto vrijednost Taylora Armstronga: Taylor Armstrong američka je poslovna žena i zvijezda reality televizije koja ima neto vrijednost od 2,5 milijuna dolara. Taylor je vjerojatno najpoznatija po tome što se pojavila u prve tri sezone 'Pravih domaćica s Beverly Hillsa'. Također se pojavila u serijama kao što su 'The Hills' i 'Therapy Couples'.

Rani život: Shana Lynette Hughes rođena je 10. lipnja 1971. godine u Independenceu u državi Kansas. Dok je bila još mlada, preselila se s obitelji u Tulsu u Oklahomi i pridružila se voditeljskom timu u svojoj srednjoj školi. Otprilike kad se preselila na Beverly Hills, promijenila je ime u Taylor Ford i pokrenula vlastiti posao e-trgovine.

Prave domaćice s Beverly Hillsa: Taylor je bila potpuno nepoznata sve dok se nije pojavila u 'Pravim domaćicama Beverly Hillsa', koja je premijerno prikazana 2010. Seriju je napustila nakon tri sezone, iako se kao gostujuća zvijezda vratila iz sezone 4 do 6.

Žena viče na mačku Meme: Oni koji Taylora Armstronga nisu vidjeli u filmu 'Prave domaćice s Beverly Hillsa', vjerojatno su je barem jednom vidjeli na internetu. Taylorovo uplakano lice korišteno je u 'ženi koja viče na mačji mem', koja je u posljednje vrijeme postala jedan od najpoznatijih i najpopularnijih memova.

U memu je mačka koja sjedi za stolom za ručkom preko puta suzno vičuće Taylor. Ta specifična scena iz 'Pravih domaćica s Beverly Hillsa' uključivala je Taylor i ostatak glavne glumačke ekipe raspravljajući se o njezinim problemima zlostavljanja u obitelji, što su u to vrijeme bile samo glasine.

Getty

Plaća: Iako je plaća Taylor Armstrong za 'Prave domaćice s Beverly Hillsa' s vremenom oscilirala, na kraju je dosegla najvišu plaću od 175.000 američkih dolara po sezoni - vjerojatno za njezinu treću i zadnju sezonu. Za posljednje sezone bi primila plaćanje po epizodi, jer je bila samo gostujuća zvijezda koja se pojavila u određenim epizodama.

Odnosi: 2005. Taylor se udala Russell Armstrong , investicijski bankar i rizični kapitalist koji je izravno pogođen krahom točke i ekonomskim padom nakon 11. rujna. Par je 2006. dobio zajedničko dijete.

Russell je podnio Poglavlje 7 zbog stečaja u listopadu 2005. Tada je tvrdio da ima manje od 50 000 američkih dolara imovine i negdje između 1 i 10 milijuna američkih dolara duga. Kad se Taylor počela pojavljivati ​​u 'Real Housewives of Beverly Hills', počele su se širiti glasine da njezina obitelj pati od ozbiljnih financijskih problema. Također je navodno patila od obiteljskog zlostavljanja od strane supruga, a morala je na rekonstruktivnu operaciju nakon što joj je orbitala pukla.

Nakon završetka druge sezone 'Pravih domaćica s Beverly Hillsa', Armstrong je zatražio razvod. Samo mjesec dana kasnije, Russell je pronađen pri mrtvom najamnom imanju od očitog samoubojstva. U tom je razdoblju rješavao spor s IRS-om i 'skupu' tužbu zbog pastorima koju je podnijela bivša zaručnica. Uzimajući u obzir ove stresne čimbenike, samoubojstvo se čini vjerojatnim objašnjenjem njegove smrti.

Nakon odvajanja od Russella, Taylor se 2014. udala za odvjetnika po imenu John Bluher.

Nekretnina: 2012. objavljeno je da Armstrong iznajmljuje imanje od 4800 četvornih metara na Beverly Hillsu za znatnu mjesečnu naknadu. Iako su ona i njezina kćer u to vrijeme živjele u rezidenciji posljednje četiri godine, njihova budućnost u njihovom domu dovedena je u sumnju kad su vlasnici imovinu popisali za 3,7 milijuna dolara. Taylor je tada objavila da se ona i njezina kći 'raduju promjeni'.

Taylor Armstrong Neto vrijednost

Taylor Armstrong

Neto vrijednost: 2,5 milijuna dolara
Plaća: 175 tisuća dolara po sezoni
Datum rođenja: 10. lipnja 1971. (49 godina)
Spol: Žena
Profesija: TV osobnost
Nacionalnost: Sjedinjene Američke Države
Posljednje ažuriranje: 2021
Sve neto vrijednosti izračunavaju se pomoću podataka prikupljenih iz javnih izvora. Kad se pruže, uključujemo i privatne savjete i povratne informacije primljene od poznatih osoba ili njihovih predstavnika. Iako marljivo radimo na tome da osiguramo da naši brojevi budu što precizniji, osim ako nije drugačije naznačeno, to su samo procjene. Pozdravljamo sve ispravke i povratne informacije pomoću gumba u nastavku. Jesmo li pogriješili? Pošaljite prijedlog za ispravak i pomozite nam da ga popravimo! Pošaljite ispravak Rasprava