Summerlin područje L & L havajski samo izgleda kao burger joint

L & L Havajski roštilj pileći tanjur ručak. (Jan Hogan/Pogled)L & L Havajski roštilj pileći tanjur ručak. (Jan Hogan/Pogled) L & L Havajski roštilj s kratkim rebrima tanjur za ručak. (Jan Hogan/Pogled) Unutrašnjost havajskog roštilja L & L, 1900 N. Buffalo Drive, viđena je 18. ožujka 2017. Tema iz 1950 -ih nije u skladu s jelovnikom, koji je čisti havajski roštilj. (Jan Hogan/Pogled) Unutrašnjost havajskog roštilja L & L, 1900 N. Buffalo Drive, viđena je 18. ožujka. Tema iz 1950 -ih nije u skladu s jelovnikom, koji je čisti havajski roštilj. (Jan Hogan/Pogled) Vanjski dio L & L havajskog roštilja, 1900 N. Buffalo Drive, viđen je 18. ožujka. Inox vlada, a tema iz 1950 -ih ponavlja se iznutra, ali je u suprotnosti s jelovnikom, koji je čisti havajski roštilj. (Jan Hogan/Pogled)

Fasada i unutrašnjost iz 1950-ih-kabine obložene vinilom, stolice za predenje i akcenti od nehrđajućeg čelika-mogli bi vas zavarati da očekujete burger sa gaziranim pićima. Pogodi opet. L & L Hawaiian Barbecue preuzeo je lokaciju na adresi 1900 N. Buffalo Drive, ali se nije potrudio promijeniti fasadu.

Mali restoran ima vjerne sljedbenike, kao i njegova sestrinska lokacija na adresi 10860 W. Charleston Blvd., Suite 180. Abraham Salume rekao je da mu se hrana vraća.

Posebno piletina s roštilja. Ukusno je. Volim hranu ovdje, a daju vam i velike porcije. Svi dolaze ovamo, rekao je.View je probao rebra i piletinu, a umak je pobijedio. Ovo je roštilj koji se koristi vašim rukama jer ćete doći u iskušenje da si istisnete sokove s prstiju.

Isto se ne može reći za kvalitetu mesa. Je li govedina bila malo žilava? Da. Je li izrezano na tankoj strani? Odlučno je tako. I ne očekujte da će piletina biti izborno meso dojke. No porcije su dobre za cijenu, već od 6,50 USD. (Prilog salati od makarona - palac gore na tome - dao je osjećaj piknika. Nije ljubitelj? Može se zamijeniti za salatu.) L & L svoju hranu poslužuje s puno obične bijele riže. Naručite kombinirani tanjur i dobit ćete dvije mjerice.

L & L također nudi musubi - komad riže s mesom po vašem izboru omotanim morskim algama - koji na prvi pogled na slici s menija izgleda poput deserta.

Još jedna stvar koju ćete pronaći: Neželjena pošta. Da, stvari s misterioznim sastojcima.

Destiny Batterson dolazi u L&L liječiti se.

To je jako, jako, jako dobro i imaju stvari koje nigdje drugdje ne možete nabaviti. Spam. Većinu vremena mislite: ‘Neželjena pošta? Opa, odvratno, ali ovdje je nadahnuto japanskim i stvarno je, jako ukusno, rekla je.

Na jelovniku su i škampi od češnjaka; hamburger; cheeseburger; mahi mahi sendviči; pljeskavica od lososa; pileći kotlet s umakom; Kalua svinjetina s kupusom; i pržene kapice.

L & L havajski roštilj

Gdje: 1900 N. Buffalo Drive i 10860 W. Charleston Blvd., Suite 180

Sati: 10 do 22 sata dnevno

Više informacija: 702-869-9898 ili hawaiianbarbecue.com