SNL alum Chris Kattan dobio je uvjetnu kaznu zbog pada DUI -ja

DATOTEKA - Na ovoj datoteci od 4. lipnja 2012. Chris Kattan stiže na premijeru u Los Angeles. U četvrtak, 14. kolovoza 2014., Kattan je osuđen na tri godine uvjetno zbog vožnje pod utjecajem ...DATOTEKA - Na ovoj datoteci od 4. lipnja 2012. Chris Kattan stiže na premijeru u Los Angeles. U četvrtak, 14. kolovoza 2014., Kattan je osuđen na tri godine uvjetne kazne zbog vožnje pod utjecajem i sudara svog Mercedesa s vozilom Ministarstva prometa na autocesti u južnoj Kaliforniji ranije tijekom godine. (Fotografija Matt Sayles/Invision/AP, Datoteka)

LOS ANGELES - Chris Kattan osuđen je na tri godine uvjetno zbog vožnje pod utjecajem i sudara svog Mercedesa s vozilom Ministarstva prometa na autocesti u južnoj Kaliforniji ranije ove godine.

The Los Angeles Times izvještava da je bivšoj zvijezdi Saturday Night Live također u četvrtak naređeno da plati kaznu od 500 dolara i pohađa program edukacije o alkoholu.

Sljedećeg mjeseca održat će se rasprava o povratu imovine kako bi se utvrdilo koliko Kattan duguje državi za štetu na vozilu DOT.43-godišnjak je uhićen u veljači nakon što je udario u vozilo koje je pripadalo posadi koja je održavala ogradu.

što raditi u las vegasu uoči nove godine

Kattan, koji je na 'SNL -u' bio od 1996. do 2003., najpoznatiji je po liku Mango.

Također je glumio s Willom Ferrellom u filmu A Night at the Roxbury.