Sally Field Neto vrijednost

Koliko vrijedi Sally Field?

Neto vrijednost Sally Field: 55 milijuna dolara

Sally Field Neto vrijednost i plaća: Sally Field američka je glumica, pjevačica, redateljica, producentica i scenaristica čija neto vrijednost iznosi 55 milijuna dolara. Field je uživala dugu i plodnu karijeru u industriji zabave, a prvi put se aktivirala davnih 60-ih. Kroz desetljeća Sally se nastavila pojavljivati ​​u velikim projektima, a danas je jedno od najprepoznatljivijih lica Hollywooda.

Tijekom desetljeća osvojila je nebrojene nagrade, uključujući dvije nagrade Oscar, dva Emmyja, dva Zlatna globusa i mnoge druge. Izvan svog rada na filmu i televiziji, Sally Field također je afirmirana kazališna glumica. 2014. godine Field je dobio zvijezdu na hollywoodskom Šetalištu slavnih.

Rani život: Sally Margeret Field rođena je 6. studenog 1946. u Pasadeni u Kaliforniji. Njezin otac služio je u Drugom svjetskom ratu, a majka se razvela od njega nedugo nakon povratka 1950. Majka se nakon toga ponovno udala za glumca i kaskadera Jocka Mahoneyja, koji je postao Sallyin posvojitelj. U memoarima iz 2018. godine Field je priznao da ju je Mahoney seksualno zlostavljao kao dijete.

Tijekom Sallynih srednjoškolskih dana postala je navijačica. Među njezinim kolegama iz razreda bile su buduće poznate osobe i visoke ličnosti poput Michaela Milkena, Cindy Williams i Michaela Ovitza.

Karijera: Prva velika uloga Sally Field bila je u sitcomu 'Gidget', emisiji koja je otkazana nakon samo jedne sezone 1966. Iako je emisija bila razočaranje, ABC je znao da Field ima stvarnog potencijala i dali su joj još jednu glavnu ulogu u showu 'Leteća časna sestra.' Ova je emisija bila uspješnija i trajala je od 1967. do 1970. 'Leteća opatica' pomogla je staviti Sally na kartu, ali za nju je to u mnogim pogledima bilo i negativno iskustvo. Prije svega, redatelji emisije su je maltretirali, a drugo, dovelo je do toga da je se u kasnijim ulogama tipka.

Tijekom sredine 70-ih pojavljivala se u filmovima poput 'Možda se na proljeće vratim kući' i emisijama poput 'Alias ​​Smith i Jones', 'Noćna galerija' i 'Djevojka s nečim dodatnim'. Posljednja emisija otkazana je nakon samo jedne sezone, a Field se odlučila ponovno izmisliti studirajući s poznatim glumačkim trenerom Leejem Strasbergom. Tijekom svog treninga naučila je kako biti svestranija glumica i izbacila je sliku 'djevojke iz susjedstva'.

Njezine novootkrivene glumačke vještine pomogle su joj dobiti glavnu ulogu u televizijskom filmu 'Sybil' 1976. godine. U filmu je Field glumila ženu s poremećajem više osobnosti i osvojila nagradu Emmy za svoj nastup. Uloga joj je također pomogla da se nametne kao glumica koja se može nositi i sa više od samo uloga u sitcomu.

1977. surađivala je s Burtom Reynoldsom i glumila u filmu 'Smokey and the Bandit'. Postao je jedan od filmova s ​​najvećom zaradom u godini, a svoju je ulogu ponovila u mnogim nastavcima filma. 1979. je još jednom pokazala svoje umijeće dramske glumice u filmu 'Norma Rae'. Kritičari su jednoglasno pohvalili Fielda za njezinu izvedbu, a kao rezultat toga osvojila je Oscara za najbolju glumicu.

Početkom 80-ih, Sally Fields još je jednom promijenila situaciju, glumeći prostitutku u 'Back Roads' zajedno s Tommyjem Leejem Jonesom. Sally je još jednom osporila očekivanja i pokazala svoju svestranost. Dobila je daljnje priznanje kritike za filmove poput 'Odsutnost zlobe' i 'Poljubi me zbogom'. 1984. godine osvojila je drugog Oscara za ulogu u filmu 'Mjesta u srcu'. Tijekom ostatka 90-ih nastupala je u filmovima poput 'Murphy's Romance' i 'Steel Magnolias'.

Tijekom 90-ih Field je prešao na sporedne uloge u filmovima poput 'Mrs. Doubtfire, 'Forrest Gump', ali također je igrala i središnje uloge u filmovima kao što su 'Sapunica', 'Ne bez moje kćeri' i 'Oko za oko'. Krajem 90-ih počela je režirati filmove poput 'Božićno drvce'. Kasnije je režirala niz drugih filmova i televizijskih serija. Početkom 2000-ih preuzela je vodeće uloge u filmovima poput 'Gdje je srce' i 'Pravno plavuša 2: crvena, bijela i plavuša'. Također se vratila na televiziju s ponovljenom ulogom u 'ER', zaradivši nagradu Emmy za prikaz žene s bipolarnim poremećajem.

2012. Sally Field vratila se u mainstream kada je tumačila tetu May u filmu 'The Amazing Spider-Man'. Ponovila je svoju ulogu u nastavku 2014. godine. U tom se razdoblju pojavila i u filmu 'Lincoln'. 2015. rezervirala je glavnu ulogu u filmu 'Zdravo, moje ime je Doris' prije nego što je zaslužila značajne pohvale za svoj Broadwayjev nastup u 'The Glass Menagerie'.

(Foto Jamie McCarthy / Getty Images)

Odnosi: Prvi brak Sally Field bio je sa Stevenom Craigom, a vjenčali su se 1968. Tijekom braka dobili su dva sina prije razvoda 1975. Krajem 70-ih Field je razvio odnos s Burt Reynolds tijekom razdoblja kada su par zajedno glumili u brojnim filmovima. Rastala se od Reynoldsa početkom 80-ih, a nakon toga se udala za Alana Greismana 1984. Imali su jedno dijete prije razvoda 1993. godine.

Zdravstveni problemi: 2005. godine Fieldu je dijagnosticirana osteoporoza. Kasnije je saznala da su žene u njezinoj obitelji u prošlosti razvijale bolest, a bake su imale simptome poput zakrivljenosti kralježnice. Kao rezultat dijagnoze, Sally Field odlučila je stvoriti kampanju nazvanu 'Okupite se sa Sally za zdravlje kostiju'.

Bilo je zabrinutosti oko rezultirajućih oglasa jer su promovirali liječenje osteoporoze pod nazivom Boniva. FDA je potom upozorila potrošače na oglas koji dovodi u zabludu, a koji su velikim dijelom financirale farmaceutske tvrtke koje su željele promovirati svoje liječenje osteoporoze. Kampanja se također borila za promicanje ranog otkrivanja bolesti skeniranjem gustoće kostiju i srodnom tehnologijom. Field je kasnije izjavila da je i dalje ostala aktivna i koristeći se raznim metodama kako bi ostala na vrhu svojih simptoma osteoporoze.

Nekretnina: Sally Field prodala je svoju kuću u Malibuu u Kaliforniji 2011. godine za 5,51 milijun dolara. U početku je imovinu popisala 2009. godine za 6,95 milijuna dolara, ali bez oduzimatelja, bila je prisiljena na ponovni popis 2011. godine za 5,9 milijuna dolara. Na kraju, cijena je cjenkana sve do nešto više od 5,5 milijuna dolara. Njezino imanje u Malibuu ima gotovo 6000 četvornih metara životnog prostora, bazen i teniske terene. Uz to, prostrano imanje smješteno je na gotovo 3 hektara osamljenog zemljišta.

2012. godine Field je kupio imanje u kvartu Pacific Palisades u Los Angelesu za 2,3 milijuna dolara. Imanje sadrži 2.800 četvornih metara životnog prostora, masažnu kadu i prekrasan pogled na obližnje kanjone i grad.

Sally Field Neto vrijednost

Sally Field

Neto vrijednost: 55 milijuna dolara
Datum rođenja: 6. studenog 1946. (74 godine)
Spol: Žena
Visina: 5 ft 2 in (1,59 m)
Profesija: Pjevač, glumac, filmski producent, filmski redatelj, televizijski producent, scenarist, televizijski redatelj, glasovni glumac
Nacionalnost: Sjedinjene Američke Države
Posljednje ažuriranje: 2020

Zarada Sally Field

Kliknite za proširivanje
  • Braća i sestre 100 000 USD / epizoda
  • Mjesta u srcu 1.500.000 dolara
  • Leteća redovnica 4.500 američkih dolara / epizoda
  • Gidget 500 USD tjedno
Sve neto vrijednosti izračunavaju se pomoću podataka prikupljenih iz javnih izvora. Kad se pruže, uključujemo i privatne savjete i povratne informacije primljene od slavnih ili njihovih predstavnika. Iako marljivo radimo na tome da naši brojevi budu što precizniji, osim ako nije drugačije naznačeno, to su samo procjene. Pozdravljamo sve ispravke i povratne informacije pomoću gumba u nastavku. Jesmo li pogriješili? Pošaljite prijedlog za ispravak i pomozite nam da ga popravimo! Pošaljite ispravak Rasprava