Rob Dyrdek Neto vrijednost

Koliko vrijedi Rob Dyrdek?

Rob Dyrdek Neto vrijednost: 100 milijuna dolara

Rob Dyrdek neto vrijednost: Rob Dyrdek je MTV-jeva reality zvijezda, bivši profesionalni skateboarder, glumac, producent i poduzetnik koji neto vrijedi 100 milijuna dolara. Najpoznatiji je po ulogama u reality showima 'Rob & Big', 'Tvornica fantazija Roba Dyrdeka' i 'Smiješnost'.

Rani život: Dyrdek je rođen u Ketteringu, Ohio, 28. lipnja 1974. Svoj prvi skateboard dobio je s 11 godina od pro-skateboardera Neila Blendera. To je zapalilo njegovu želju da postane profesionalni skateboarder i to je bilo sve na što se usredotočio. U školi je razmišljao o svim trikovima koje će kasnije isprobati, a onda bi nakon škole klizao i vježbao dok ga roditelji ne bi pozvali na noć. Do svoje 12. godine dobio je sponzorstvo i započeo svoju pro-skateboarding karijeru. Sa 16 godina napustio je dom i preselio se u Južnu Kaliforniju kako bi bio profesionalni skateboarder.

Karijera: Ubrzo nakon preseljenja u Kaliforniju, Dyrdek je počeo voziti za DC Shoes. Dyrdek je sponzorirao DC Shoes do 2016. Dyrdeka sponzoriraju Silver Trucks, EA Skate i Monster Energy. Dyrdek je osnovao Street League Skateboarding natjecanje 2010. Natjecanje je preraslo u međunarodni događaj s nagradom od 1,6 milijuna dolara. Ovo je natjecanje bilo u fokusu dokumentarca Roba Dyrdeka 'Motivacija'. Film je premijerno prikazan na filmskom festivalu Tribeca 2013. godine.

'Rob & Big' trčao je na MTV-u tri sezone s više od 30 epizoda proizvedenih od studenoga 2006. do travnja 2008. 'Tvornica fantazija Roba Dyrdeka' tijekom sedam sezona počev od 70 epizoda počevši od veljače 2009., održava se 'Tvornica fantazije Roba Dyrdeka' u preuređenom skladištu poznatom kao Fantasy Factory. Tvornica fantazija ima veliku unutarnju klizaljku, jamu za pjenu, Dyrdekov osobni ured, parkirnu garažu 'špilja šišmiša' i košarkaške obruče na raznim mjestima u kompleksu. Dyrdek je otvorio svoj prvi SafeSpot SkateSpot tijekom prve sezone. Dyrdek je 2009. godine snimio film pod nazivom 'Street Dreams', a također je bio prikazan u video igrama Skate i Skate 2.

Dyrdek je postavio 21 pojedinačni rekord skateboardinga u 'Guinnessovoj knjizi svjetskih rekorda'.

2011. Dyrdek se pojavio u filmu 'Jackass 3.5'. Iste godine Dyrdek je na MTV-u pokrenuo još jednu emisiju pod nazivom 'Smiješnost'. Dyrdek je vodio ovu emisiju zajedno s dvojicom prijatelja, Chanel West Coast i Sterling Brim. U 2012. godini Dyrdek je bio u TV emisiji 'Punk'd' - u Dyrdekovoj epizodi Justin Bieber je pokušao podvaliti skakače i nije uspio. Dyrdek je također predstavljen u dokumentarcu iz 2012. godine, 'Čekajući munju', o svom prijatelju, klizaču Dannyju Wayu.

Kroz svoju produkcijsku tvrtku producirao je 'Smiješnost', CMT seriju 'The Dude Perfect Show' i niz drugih emisija.

Toby Canham / Getty Images

Osobni život: Rob je zaprosio svoju djevojku, Playboyevu kolegicu Bryianu Noelle Flores, u travnju 2015. u Disneylandu. Prekinuo je proizvodnju 'Aladdina' da bi u njemu sudjelovao izlaskom na vrh podupirača za slonove. Povukao je Flores sa sobom na pozornicu i pao na jedno koljeno tražeći od nje da se uda za njega. Rob i Bryiana imaju dvoje djece, sina po imenu Kodah Dash (rođen 2016.) i kćer po imenu Nala Ryan (rođena 2017.)

Dyrdek ima jednu sestru. Dyrdek je postao zaređeni ministar kroz Crkvu univerzalnog života kako bi održao vjenčanje svoje sestre u prosincu 2011. Ceremonija, koja je bila prikazana u epizodi 'Tvornica fantazije Roba Dyrdeka', održana je u Tvornici fantazija u Los Angelesu.

Dyrdek je 5'7 ″.

Bliski je prijatelj sa suigračicom Chanel West Coast.

U epizodi 'Tvornice fantazija', Dyrdek je džokirao trkaćeg konja za svog prijatelja. To ga je dovelo do toga da je tijekom karijere posjedovao čak 13 konja odjednom. Njegovi su se konji utrkivali u udjelima, uključujući Breeder's Cup.

Ima dva buldoga po imenu Meaty i Beefy, kao i pomeranskog psa Gretchen Weiner.

Dyrdek ovih dana radije drži privatni život izvan kamere.

Istaknute plaće: Rob Dyrdek zarađivao je 60 000 dolara po epizodi za 'Rob & Big'. Zarađivao je 100 000 dolara po epizodi za 'Tvornicu fantazija Roba Dyrdeka'.

Nekretnina: Od ovog pisanja, Rob posjeduje tri vile u zatvorenim Mulholland Estatesima visoko iznad Beverly Hillsa. Samo je za ove tri kuće potrošio gotovo 25 milijuna dolara. Više informacija o svakoj od ovih kuća u trenutku. Prvo nekoliko Dyrdekovih povijesti prodaje nekretnina -

  • U svibnju 2008. Dyrdek je potrošio 2,549 milijuna dolara za dom u četvrti Mount Olympus iznad kanjona Laurel, koji je u studenom 2012. prodan za 2,125 milijuna dolara, što je gubitak od 334 000 dolara.
  • U ožujku 2013., nakon gotovo pet dugih godina na tržištu i izvan njega po sve nižim cijenama, pretrpio je 220.000 američkih dolara gubitka na višestepenom modernom sredinom šezdesetih u četvrti Hollywood Knolls u blizini jezera Hollywood koje je kupio 2005. za 1,395 milijuna američkih dolara i prodano za 1,175 milijuna dolara.
  • Godine 2016. Dyrdek je prodao svoju kuću s četiri spavaće sobe, tri kupaonice i 3.733 četvorna metra u četvrti Laurel Hills u Los Angelesu, između kanjona Laurel i Coldwater, za 3,5 milijuna dolara.

Mulholland Estates : U 2015. godini Dyrdek je potrošio 9,9 milijuna dolara na slobodnu parcelu od 3,1 hektara u ekskluzivnoj zatvorenoj zajednici pod nazivom 'Mullholland Estates'. Parcela je najveće imanje u cijeloj zajednici. Nekada ga je posjedovao pjevač Robbie Williams, koji je očito planirao napraviti vlastiti megamansion, no kasnije se predomislio. Rob je navodno predao gradu planove za izgradnju vile na tom mjestu.

Ostale poznate osobe koje trenutno posjeduju imovinu u zajednici su Kendall Jenner, Christina Aguilera, Vanna White, Paris Hilton, Big Sean, DJ Khaled, Mike Shinoda, Tracey Edmonds i Charlie Sheen.

2018. Rob Dyrdek i njegova supruga platili su 6 milijuna dolara za ljetnikovac s 4 spavaće sobe i 7 000 četvornih metara u istoj zajednici. Nastavili su izvoditi opsežne i skupe obnove.

U prosincu 2019. Rob je platio 8,5 milijuna dolara za TREĆU kuću kuće Mulholland Estates. Ova treća vila ima 7.500 četvornih metara i sadrži 7 spavaćih soba i 10 kupaonica.

Rob Dyrdek Neto vrijednost

Rob Dyrdek

Neto vrijednost: 100 milijuna dolara
Datum rođenja: 28. lipnja 1974 (46 godina)
Spol: Muški
Visina: 5 ft 6 in (1,7 m)
Profesija: Skateboarder, televizijski producent, scenarist, glumac, poduzetnik
Nacionalnost: Sjedinjene Američke Države
Posljednje ažuriranje: 2020
Sve neto vrijednosti izračunavaju se pomoću podataka prikupljenih iz javnih izvora. Kad se pruže, uključujemo i privatne savjete i povratne informacije primljene od slavnih ili njihovih predstavnika. Iako marljivo radimo na tome da naši brojevi budu što precizniji, osim ako nije drugačije naznačeno, to su samo procjene. Pozdravljamo sve ispravke i povratne informacije pomoću gumba u nastavku. Jesmo li pogriješili? Pošaljite prijedlog za ispravak i pomozite nam da ga popravimo! Pošaljite ispravak Rasprava