Red Robin dovodi ramen burger u Las Vegas

Burger od crvenog ramena (ljubaznošću/Red Robin Gourmet Burgers Inc.)Burger od crvenog ramena (ljubaznošću/Red Robin Gourmet Burgers Inc.)

Nesumnjivo ste ih na internetu vidjeli kao kreaciju onih zlonamjernih blogerica o hrani. Možda ste čuli da su dostupni u doduše malom broju restorana u Brooklynu, New Yorku i Los Angelesu. Ali jeste li ikada kušao ramen burger?

Evo vaše prilike - zapravo, vaša šansa počinje u ponedjeljak. To je dan kada će Red Robin Gourmet Burgers and Brews predstaviti svoju verziju ramen burgera, Red Ramen, u svojim restoranima diljem zemlje, uključujući četiri u južnoj Nevadi.

Crveni ramen počinje, kako biste zamislili, s ramen lepinjom; ako niste upoznati s ovom kreacijom, to je hrskava punđa nastala od, vjerovali ili ne, rezanaca. Unutrašnji hamburger preliven je teriyakijem i chiu chow aiolijem, isjeckanim zeljem, mrkvom, lukom i svježim bosiljkom prožetim čilijem, a bit će dostupan samo do 5. lipnja.Ako ste proizvođač proljeća, bit će vam drago da znate da 19. travnja, koji je tvrtka prozvala Danom crvenog ramena, studenti sa studentskom iskaznicom mogu dobiti Red Ramen i Odreske bez dna za 22 centa, što im se čini prosječna je cijena pakiranja ramena. Bilo tko drugi može ga dobiti na popust od 2,22 USD na taj dan.

doki doki književni klub nova igra