Melissa Rauch Neto vrijednost

Koliko vrijedi Melissa Rauch?

Neto vrijednost Melisse Rauch: 20 milijuna dolara

Plaća Melisse Rauch

500 tisuća dolara

Neto vrijednost i plaća Melisse Rauch: Melissa Rauch američka je glumica i komičarka koja ima neto vrijednost od 20 milijuna dolara. Melissa Rauch najpoznatija je po ulozi u televizijskom sitcomu, Teorija velikog praska. Na vrhuncu uspjeha showa, Melissa je povećala plaću sa 75.000 na epizodu na 500.000. To je značilo da je zarađivala 11 milijuna dolara po sezoni.

Melissa Rauch započela je kao stand up komičarka, dok je studirala na fakultetu. Ubrzo se proslavila na newyorškoj komičnoj sceni. Sigurno je reći da je Rauchov proboj donio ulogu u CBS-u, The Big Bang Theory 2009. godine. Ona (i ostatak glumačke ekipe) nominirana je za nagradu Ceha filmskih glumaca za izvrsne performanse. Otkako se pojavio u Teoriji velikog praska, Rauch je bio prikazan u nizu TV sitcoma / drama, uključujući True Blood, The Office, Dirty, Sexy, Money i američku verziju australske TV komedije, Kath i Kim. Na filmu je debitirala i u komediji Volim te čovječe 2009. godine. 2011. godine Rauch je ulogiran za predstavu The Realest Real Housewives, glumeći zajedno s Casey Wilson.

Melissa Rauch Neto vrijednost

Melissa Rauch

Neto vrijednost: 20 milijuna dolara
Plaća: 500 tisuća dolara
Datum rođenja: 23. lipnja 1980. (40 godina)
Spol: Žena
Visina: 1,5 ft (4 ft 11 in)
Profesija: Komičar, glumac
Nacionalnost: Sjedinjene Američke Države
Posljednje ažuriranje: 2020
Sve neto vrijednosti izračunavaju se pomoću podataka prikupljenih iz javnih izvora. Kad se pruže, uključujemo i privatne savjete i povratne informacije primljene od poznatih osoba ili njihovih predstavnika. Iako marljivo radimo na tome da osiguramo da naši brojevi budu što precizniji, osim ako nije drugačije naznačeno, to su samo procjene. Pozdravljamo sve ispravke i povratne informacije pomoću gumba u nastavku. Jesmo li pogriješili? Pošaljite prijedlog za ispravak i pomozite nam da ga popravimo! Pošaljite ispravak Rasprava