Mark Davis počasti Acesove bivše studente ukusnom Strip večerom

Raiders i vlasnik Las Vegas Aces Mark Davis u TV studiju u sjedištu Raidersa u ...Raiders i vlasnik Las Vegas Aces Mark Davis u TV studiju u sjedištu Raidersa u Hendersonu u srijedu, 21. travnja 2021. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Vlasnik asocijacije Las Vegas Aces Mark Davis, desno, s novom predsjednicom tima Nikki Fargas tijekom konferencije za medije koja je objavila njezinu novu ulogu, na stadionu Allegiant u Las Vegasu, utorak, 11. svibnja 2021. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) @Erik_Verduzco

Cue the Eagles, bend koji obožava ljubitelje rocka Mark Davis. On je dugo u tome u svom vlasništvu Las Vegas Aces.

Četvrtak navečer bio je još jedna velikodušna gesta Davisa, koji je tim kupio u veljači. Davis je bio domaćin večere u Stripsteaku u zaljevu Mandalay za pet članova bivših članova Aces -a, koja datira iz izvorne Utah Starzz iz prve sezone franšize 1997. godine.

Bivši igrači koji su godinama bili u franšizi bili su Andrea Gardner Williams (San Antonio Silver Stars), LaQuanda Barksdale (Srebrne zvijezde), Wendy Palmer (Starzz), Adrianne Ross (San Antonio Stars) i Danielle Crockrom Fontenot.Bit ćemo na čast bivšim studentima, tijekom cijele sezone, gradimo udrugu bivših asova, i dovezli smo ih sve kako bismo bili počašćeni, rekao je Davis. Govorimo im da neće biti zaboravljeni. Reći ću vam, to ih je dovelo do suza. Bilo je odlično.

najbolji viski barovi u las vegasu

Nastavio je, i mi ćemo izgraditi pravu volju. U tome sam dugoročno. Davis koristi već uspostavljeni predložak jer je izgradio snažnu zajedničku vezu s bivšim studentima iz Oaklanda/Los Angeles Raidersa.

Aces i WNBA ove godine slave 25. godišnjicu postojanja. Tim će se 2003. preseliti u San Antonio, a na kraju u Las Vegas pod imenom Aces. Davisova nova momčad domaćina otvara u 19:30. danas protiv Los Angeles Sparksa u Michelob Ultra Areni.

U stvaranju sveobuhvatnijeg identiteta za Ace, Davis je nagovijestio da će tim tražiti novu arenu i da neće dugo čekati na Michelob Ultra Arenu. Tijekom razgovora na stadionu Allegiant 11. svibnja, nakon Nikki Fargas predstavljen je kao novi predsjednik tima, rekao je da tim pregledava mjesta za novi Aces objekt u Las Vegasu.

Momčad ima zakup za ovu sezonu i dvije jednogodišnje mogućnosti da nastavi igrati u zaljevu Mandalay. Na kraju bismo htjeli novu zgradu, rekao je Davis, navodeći Summerlin, Henderson i Strip kao mjesta na kojima će na kraju ugostiti Asove. Također je rekao da bi mjesto za 7.500-8.000 sjedećih mjesta bilo idealno.

Vlasnik zasad drži tu razinu razgovora.

Neću pokušati predvidjeti, rekao je u četvrtak. Uzimat ćemo ga iz dana u dan. Upravo gledamo našu prvu domaću utakmicu, u Mandalay Bayu.

Ruta 66 za MD

Davis je u utorak navečer također napunio 66 godina. Krenuo je na proslavu.

Otišao sam u Seattle gledati utakmicu Aces, i pobijedili smo! rekao je kroz smijeh misleći na pobjedu Asa 96-80. Bio je to vraški rođendanski poklon.

Aces glavni trener Billa Laimbeera rođendan je bio u srijedu, njegov 64. Pilot letačkog tima natrag u Vegas odveo je putnike u dodatni opis do Laimbeera, bivšeg dečka iz Detroit Pistonsa koji je odbio pokušaj svog tima da proslavi u autobusu do zračne luke.

Dok se scena odvijala na službenoj Twitter stranici tima, prozvao je pilot, dobili smo i poseban zahtjev od Las Vegas Acesa, predstavništva Ženske nacionalne košarkaške asocijacije u Las Vegasu. Sinoć su bili u Seattleu kako bi svom treneru dali rani rođendanski poklon - nekako podsjeća na slavne dane gospodina Laimbeera s Detroit Pistonsima, ako ste dovoljno stari da se sjetite njegove spektakularne igre tamo.

Oh, i sretan rođendan, veliki momče.