Lou Costello Neto vrijednost

Koliko vrijedi Lou Costello?

Lou Costello Neto vrijednost: 250 tisuća dolara

Lou Costello neto vrijednost, plaća i zarada u karijeri: Lou Costello bio je američki glumac i komičar koji je u trenutku smrti 1959. godine imao neto vrijednost od 250 000 USD. To je isto kao i 2,3 milijuna USD u današnjim dolarima nakon prilagodbe na inflaciju. I Lou i njegov partner iz komedije tijekom karijere zaradili su stotine milijuna dolara. Nažalost, rasipna potrošnja, loše porezno planiranje i loše upravljanje financijskim sredstvima do kraja života znatno su smanjili njihovu neto vrijednost.

Lou Costello rođen je u Pattersonu u New Jerseyju u ožujku 1906. Umro je u ožujku 1959. Najpoznatiji je po tome što je zajedno s Budom Abbottom bio polovica komičnog čina Abbotta i Costella. Costello je glumio na radiju, televiziji, filmu i kazalištu. Bio je glupi lik, dok je Abbott glumio strejt muškarca. Lou Costello glumio je u nekoliko filmova, uključujući One Night in the Tropics, Buck Privates, In the Navy, Ride 'Em Cowboy, Who Done It ?, It Ain't Hay, Here Come the Co-Eds, Abbott i Costello u Hollywoodu, Little Div, Zamišljena udovica vagonskih praznina, Omča visi visoko, Abbott i Costello upoznaju Frankensteina, Jacka i zrno graha i druge. Glumio je u TV serijama, uključujući The Colgate Comedy Hour i The Abbott and Costello Show. Costello je na hollywoodskom Šetalištu slavnih dobio tri zvijezde za film, televiziju i radio. Lou Costello preminuo je 3. ožujka 1959. u 52. godini od srčanog udara.

Zarada : Između 1940. i 1956. dvojac je zajedno snimio 36 filmova. Veći dio tog razdoblja njihovi su filmovi bili zlato na blagajnama, a na blagajnama su zaradili više od 120 milijuna dolara. To je isto kao oko 1,8 milijardi dolara u današnjim dolarima. U ranom dijelu karijere zaradu su podijelili sa 60-40 u korist Abbotta. Odigrali su dijeljenje 50-50, ali su završili dijeljenjem 60-40 u korist Costella većinu vremena u Hollywoodu. Samo od njihovih filmova, dvojac je navodno zaradio oko 25 milijuna dolara. To je 360 ​​milijuna dolara u današnjim dolarima, 180 milijuna dolara u komadu.

Financije: Nažalost, dok im je karijera slabila pedesetih godina prošlog stoljeća, javio se porezni ured. Porezna uprava ukinula je 500.000 američkih dolara oslobođenja od poreza koje su pripisane Abbottu, prisilivši ga da proda kuću i završi prijevremenu mirovinu. Slična situacija zadesila je i Costello. Oboje su bili prisiljeni prodati svoje dvore i prava na mnoge od svojih najpopularnijih filmova kako bi pokrili svoje dugove.

Lou Costello Neto vrijednost

Lou Costello

Neto vrijednost: 250 tisuća dolara
Datum rođenja: 6. ožujka 1906. - 3. ožujka 1959. (52 godine)
Spol: Muški
Visina: 5 ft 4 in (1,65 m)
Profesija: Komičar, glumac, filmski producent, voditeljski izvođač, pjevač, poslovni čovjek
Nacionalnost: Sjedinjene Američke Države
Posljednje ažuriranje: 2020
Sve neto vrijednosti izračunavaju se pomoću podataka prikupljenih iz javnih izvora. Kad se pruže, uključujemo i privatne savjete i povratne informacije primljene od slavnih ili njihovih predstavnika. Iako marljivo radimo na tome da naši brojevi budu što precizniji, osim ako nije drugačije naznačeno, to su samo procjene. Pozdravljamo sve ispravke i povratne informacije pomoću gumba u nastavku. Jesmo li pogriješili? Pošaljite prijedlog za ispravak i pomozite nam da ga popravimo! Pošaljite ispravak Rasprava