Čovjek iz Las Vegasa postao prvi pobjednik 'American Ninja Warrior'

Las Vegan Almas Meirmanov prikazan je kako se natječe tijekomLas Vegan Almas Meirmanov prikazan je kako se natječe tijekom 'American Ninja Warrior'. Konačna premijera 'Ratnika' večeras na KSNV-TV, Kanal 3. Ryan Tuttle/NBC Las Vegan Dustin Rocho prikazan je kako se natječe tijekom 'American Ninja Warrior'. Konačna premijera 'Ratnika' večeras na KSNV-TV, Kanal 3 (Brandon Hickman/NBC) Financijski menadžer Findlay Toyote Kirk Alexander nedavno se natjecao na nacionalnom televizijskom natjecanju 'American Ninja Warrior' u San Pedru u Kaliforniji.

Nakon sedam sezona, Isaac Caldiero prvi je finalist koji je završio treću i posljednju fazu američkog nindža ratnika-uspon od 75 stopa užetom.

Epizoda u kojoj je Caldiero to povećao emitirana je sinoć na NBC -u. Caldieroživi u Las Vegasu sa svojom djevojkom Laurom Kisanom, koja je također konkurentica u showu.

Natjecanje je snimljeno u Las Vegasu u lipnju s najboljim natjecateljima iz cijele zemlje kako bi prihvatili Nindža izazov.Finale se počelo emitirati 31. kolovoza.

Tijekom tri etape planine Midoriyama, naziva posljednjeg tečaja, sportaši dovršavaju mučne zadatke koji se kreću od naizgled nemogućih skokova do zastrašujućih uspona.

Samo su neki uspjeli doći čak do treće pozornice u povijesti emisije.

Lajkujte Neon Las Vegas na Facebooku: