LaMelo Ball Neto vrijednost

Koliko vrijedi LaMelo Ball?

Neto vrijednost LaMelo Ball: 10 milijuna dolara

Neto vrijednost i plaća LaMelo Ball: LaMelo Ball američki je profesionalni košarkaš koji ima neto vrijednost od 10 milijuna dolara. LaMelo Ball rođen je u Chino Hillsu u Kaliforniji u kolovozu 2001. Brat je Lonzo Ball-a i LiAngelo Ball-a i sin LaVar Ball-a. Prvi se put proslavio nakon što je glumio u Facebook gledati reality show 'Lopta u obitelji'.

LaMelo Ball je špic koji je igrao u srednjoj školi Chino Hills i SPIRE institutu. 2016. proglašen je MaxPreps nacionalnim brucošem godine. 2018. igrao je za Los Angeles Ballers iz juniorskog košarkaškog saveza i za Prienai u litvanskoj košarkaškoj ligi. U 2018. godini LaMelo Ball osvojio je JBA prvenstvo i bio JBA All-Star. Osvojio je državni naslov s braćom u srednjoj školi i odustao od igranja na UCLA-i da bi igrao u Australiji.

Na NBA draftu 2020. LaMelo je izabran kao treći ukupni izbor Charlotte Hornets. Ubrzo je s timom potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 16 milijuna dolara.

Puma ugovor : Neposredno prije NBA nacrta, LaMelo je s Pumom potpisao dugoročni ugovor o obući vrijedan 100 milijuna dolara. Zanimljivo je da je on JEDINI novak iz klase drafta 2020. koji je potpisao glavni ugovor o tenisicama prije početka sezone 2020./2021.

LaMelo Ball Neto vrijednost
Neto vrijednost: 10 milijuna dolara
Posljednje ažuriranje: 2020
Sve neto vrijednosti izračunavaju se pomoću podataka prikupljenih iz javnih izvora. Kad se pruže, uključujemo i privatne savjete i povratne informacije primljene od slavnih ili njihovih predstavnika. Iako marljivo radimo na tome da naši brojevi budu što precizniji, osim ako nije drugačije naznačeno, to su samo procjene. Pozdravljamo sve ispravke i povratne informacije pomoću gumba u nastavku. Jesmo li pogriješili? Pošaljite prijedlog za ispravak i pomozite nam da ga popravimo! Pošaljite ispravak Rasprava