Harry Connick Jr Neto vrijednost

Koliko vrijedi Harry Connick Jr?

Harry Connick Jr Neto vrijednost: 55 milijuna dolara

Harry Connick Jr. Neto vrijednost: Harry Connick, mlađi američki je pjevač, pijanist, skladatelj, dirigent, glumac i sudac 'American Idol' koji ima neto vrijednost od 55 milijuna dolara. Američko udruženje zvučne industrije svrstalo je Connicka mlađeg među 60 najprodavanijih američkih muških umjetnika, a njegovi albumi prodani su u više od 30 milijuna primjeraka širom svijeta. S 13 # 1 jazz albuma u SAD-u, Harry drži razliku da ima najviše # 1 albuma bilo kojeg izvođača na američkim jazz ljestvicama. Connick Jr. također se pojavio u nekoliko filmova i televizijskih emisija, ocjenjivao ambiciozne zvijezde u filmu 'American Idol' (2014.-2016.) I vodio sindicirani talk show (2016.-2018.).

Rani život: Harry Connick mlađi rođen je kao Joseph Harry Fowler Connick mlađi 11. rujna 1967. u New Orleansu, Louisiana. Njegova majka Anita bila je sutkinja i odvjetnica, a otac Joseph okružni tužitelj. Harryjevi su roditelji posjedovali trgovinu ploča, a glazba ga je zanimala od malih nogu, naučivši svirati klavijaturu sa samo 3 godine. Connick Jr. počeo je javno svirati s 5 godina, a sa jazz bendom snimao je kad je imao 10 godina. U dobi od 9 godina nastupio je sa Simfonijskim orkestrom New Orleansa i s Eubiejem Blakeom duetirao u filmu 'I'm Just Wild About Harry' 'u Royal Orleans Esplanade Loungeu. Nažalost, Harry i njegova sestra Suzanna izgubili su majku od raka jajnika 1981. godine, kada je Harry imao 13 godina.

Harry je studirao kod Jamesa Bookera i Ellisa Marsalisa mlađeg u New Orleans Center for Creative Arts, a pohađao je i Lakeview School, Isidore Newman School i Jesuit High School. Nakon diplome kratko je pohađao Sveučilište Loyola prije nego što se preselio u New York kako bi se upisao na Hunter College i Manhattan School of Music. Dr. George Butler, izvršni direktor Columbia Recordsa, bio je impresioniran Connickom mlađim i potpisao ga za izdavačku kuću izdavši album 'Harry Connick Jr.' 1987. godine.

Karijera: 1989. Connick Jr. osigurao je glazbu za soundtrack 'When Harry Met Sally ...', koji je postao dvostruko platinasti i donio mu prvi Grammy. Sljedeće godine debitirao je u 'Memphis Belle' i objavio albume 'We Are in Love' i 'Lofty's Roach Souffle'. Početkom devedesetih pojavio se u 'Little Man Tate', gostujući u 'Cheers', i objavio albume 'Blue Light, Red Light', '25, 'When My Heart Finds Christmas' i 'She. ' Harry je glumio serijskog ubojicu u filmu 'Copycat' iz 1995. godine, a zatim se pojavio u hit-filmu znanstveno-fantastičnog filma 'Dan neovisnosti' (1996.) koji je na blagajnama zaradio 817,4 milijuna dolara. Nominirao je nagradu Blockbuster Entertainment Awards za svoj nastup u filmu 'Nada pluta', a glavnu ulogu igrao je u filmu 'Wayward Son' iz 1999. godine.

2001. 2001. Connick Jr. glumio je u produkciji ABC-ove mreže 'Južni Pacifik', a sljedeće je godine zaradio nominaciju za Tony Award za pisanje partiture za mjuzikl 'Thou Shalt Not'. Imao je ponavljajuću ulogu kao eventualni suprug Grace Adler u 'Will & Grace' od 2002. do 2006., a 2005. NBC je emitirao 'Sretni vilenjak', animirani božićni specijal zasnovan na jednoj od Harryjevih pjesama koje je služio kao producent specijalca, pripovjedač i skladatelj. 2006. Connick Jr. glumio je u 'The Pajama Game' na Broadwayu, zaradivši još jednu nominaciju za Tonyja, a sljedeće godine pojavio se u filmu 'P.S. Volim te.' 2011. glumio je morskog biologa u filmu 'Dolphin Tale' i vratio se na pozornicu Broadwaya, glumeći u filmu 'Na vedar dan koji možeš vidjeti zauvijek'. 2014. godine Harry je postao sudac za 'American Idol' i ostao je do kraja originalne emisije na Foxu 2016. Nakon što je 'American Idol' završio, počeo je voditi vlastitu dnevnu emisiju 'Harry', koja se kandidirala za 299 epizoda i zaradio 5 nominacija za dnevnu nagradu Emmy. Connick Jr. objavio je 26 studijskih albuma, uključujući 3 praznična albuma i 6 instrumentalnih albuma, a njegov je komercijalno najuspješniji album 1993. 'When My Heart Finds Christmas', koji je postao trostruko platinasti.

(Foto David Livingston / Getty Images)

Osobni život: Harry se vjenčao s Jill Goodacre, bivšom manekenkom Victoria's Secreta, 16. travnja 1994. godine, a zajedno imaju 3 kćeri: Georgia (rođenu u travnju 1996), Sarah (rođenu u rujnu 1997) i Charlotte (rođenu u lipnju 2002). Connick Jr. je rimokatolik, a nastupio je za papu Benedikta tijekom 'Koncerta nade' nakon papine nedjeljne mise u travnju 2008. na stadionu Yankee. Ljubitelj sporta, Harry podržava New Orleans Saints i bodrio ih je u Super Bowlu XLIV. U prosincu 1992. Connick mlađi uhićen je kada je u njegovoj ručnoj prtljazi na aerodromu JFK proveo pištolj koji je proveo jedan dan u zatvoru, objavio javnu službu o zakonima o oružju, a optužbe su kasnije odbačene.

2005. Harry je kao organizator i izvođač sudjelovao u telekomu uragana Katrina 'Koncert za pomoć uraganima', a Habitat for Humanity imenovao ga je počasnim predsjedavajućim njihovog programa Dostava do kuće. 2006. udružio se s Branfordom Marsalisom i Habitat for Humanity kako bi stvorio kvart poznat kao Musicians 'Village, koji uključuje pristupačne stanove i Ellis Marsalisov glazbeni centar. Connick Jr. dobio je Jeffersonovu nagradu za javnu službu 2012. godine za svoju predanost pomaganju ljudima New Orleansa.

Nagrade i počasti: Connick Jr. zaradio je nekoliko nagrada i nominacija za svoj glazbeni i glumački rad. Nominiran je za više od desetak grammyja, pobijedivši za najbolju jazz vokalnu izvedbu, muški za 'When Harry Met Sally' 1990, najbolju jazz vokalnu izvedbu, muški za 'We are in love' 1991. i najbolji tradicionalni pop vokal Album za 'Songs I Heard' 2002. godine. Harry je osvojio 2 nagrade Primetime Emmy za izvanrednu glazbenu režiju na filmu 'Great Performances' za 'Harry Connick, Jr.:' Only You 'In Concert '2004. i' Harry Connick Jr. U Koncertu na Broadwayu '2011. Dobio je zvijezdu na hollywoodskom Šetalištu slavnih 2019.

Nekretnina: 1998. Harry i Jill platili su 1,54 milijuna dolara za imanje od 4,61 hektara u New Canaanu, Connecticut. Par je obnovio kuću sa 7 spavaćih soba ubrzo nakon što ju je kupio, a stavili su je na tržište za 7,5 milijuna dolara 2017. godine.

Harry Connick Jr Neto vrijednost

Harry Connick, Jr.

Neto vrijednost: 55 milijuna dolara
Datum rođenja: 11. rujna 1967. (53 godine)
Spol: Muški
Visina: 6 ft (1,854 m)
Profesija: Tekstopisac, pjevač, glumac, skladatelj, glazbenik, glazbeni aranžer, dirigent, tekstopisac, filmski producent, pijanist
Nacionalnost: Sjedinjene Američke Države
Posljednje ažuriranje: 2020
Sve neto vrijednosti izračunavaju se pomoću podataka prikupljenih iz javnih izvora. Kad se pruže, uključujemo i privatne savjete i povratne informacije primljene od poznatih osoba ili njihovih predstavnika. Iako marljivo radimo na tome da naši brojevi budu što precizniji, osim ako nije drugačije naznačeno, to su samo procjene. Pozdravljamo sve ispravke i povratne informacije pomoću gumba u nastavku. Jesmo li pogriješili? Pošaljite prijedlog za ispravak i pomozite nam da ga popravimo! Pošaljite ispravak Rasprava