Bivši mafijaš, producent iz Las Vegasa kaže da je Whitey Bulger to stigao

Michael Franzese, reformirani bivši mafijaš iz kriminalne obitelji Columbo, prikazan je u izložbenom prostoru Plaza u petak, 4. svibnja 2018., gdje bi trebao debitirati u svojoj novoj emisiji, Priča o mafiji, u ...Michael Franzese, reformirani bivši mafijaš iz kriminalne obitelji Columbo, prikazan je u izložbenom prostoru Plaza u petak, 4. svibnja 2018., gdje bi trebao debitirati sa svojom novom emisijom, Priča o mafiji, u hotelu-kasinu Plaza u 1. S. Main St. u Las Vegasu. (Bill Hughes/Las VegasJournal)

Izvršni producent i scenska zvijezda mjuzikla u Las Vegasu odmjerio je smrt Whiteyja Bulgera.

Obično bismo trebali reći, pa što?

Ali ovo nije običan proizvođač. On je Michael Franzese, inspiracija i podupirač priče o mafiji na Plaza Las Vegasu. On iz iskustva govori o tome kako kriminalni šefovi dočekuju svoju propast. Bulger, bivši bostonski šef zločina i takozvani štakor koji je postao doušnik FBI-a, pronađen je mrtav u utorak samo nekoliko sati nakon što je prebačen u federalni zatvor.Zatvorenik koji je također bio bivši ubica mafije, Freddie Geas , jedan je od moguće dvojice zatvorenika za koje se smatra da su sudjelovali u premlaćivanju koje je dovelo do smrti 89-godišnjeg Bulgera. Istražitelj je rekao da je Geas mrzio doušnike, rekavši za Associated Press da je Freddy mrzio momke koji su zlostavljali žene. Whitey je bio štakor koji je ubijao žene. Vjerojatno je tako jednostavno.

Franzese, koji je na Noć vještica obilježio 43. godišnjicu od kada je položio zakletvu da će postati čovjek u obitelji Columbo, rekao je da nema izravnih odnosa s Bulgerom. Ali nikad mu se nije svidio, pozivajući se na ime pokojnog mafijaša iz Nove Engleske Gennara Jerryja Angiula. Bulger se posebno osvrnuo na odjeću New England, suparnika svoje bostonske bande, kada je postao doušnik FBI -a.

Jerry Angiulo bio je prijatelj, rekao je Franzese u sms -u od utorka. Pričao je sa mnom o (ubijanju) Whiteyja kada je. Riječ ubojstvo je u zagradama, jer je Franzese prvotno poslao par emojija pištolja kako bi to istaknuo.

Franzese je na svojoj Twitter stranici također objavio: 'Očigledno je da je ubojstvo Whiteyja Bulgera povezano s mafijom. Iznenađeni federalci stavili su ga u opću populaciju u zatvor maksimalne sigurnosti. Dečki koji rade život nemaju što izgubiti. I ne vole doušnike ili momke koji zlostavljaju žene ... Njegovo ubojstvo - nije iznenađenje!

Franzese kaže da bi se takvi incidenti mogli naći u njegovim nastupima kao pripovjedača Priče o mafiji. Vjerojatno bi mogao ažurirati scenarij kako bi isti izrazio i na društvenim medijima. Franzeseovo pripovijedanje fascinantno je lice scenske predstave koja je također ispunjena nadahnutim glazbenim brojem.

Stajališta bivšeg šefa mafije o nedavnim događajima-osobito kad se radi o tako kontroverznim i jednolično gnušanim likovima poput Bulgera-održala bi zlu ružnu ostavštinu mafije.