Daisy Fuentes Neto vrijednost

Koliko vrijedi Daisy Fuentes?

Daisy Fuentes Neto vrijednost: 75 milijuna dolara

Daisy Fuentes Neto vrijednost: Daisy Fuentes američka je televizijska ličnost, model i modna poduzetnica rođena Kubanka koja ima neto vrijednost od 75 milijuna dolara. Poznata je po tome što je postala prva latinoamerička VJ koja je ikad postala voditeljica MTV-a. Uz to, Fuentes je potpisao niz unosnih ugovora o odobravanju robnih marki, ponajviše s Revlonom. Izvan hostinga, ona je također glumica, model i komičarka.

Rani život: Daisy Fuentes rođena je 17. studenog 1966. u Havani na Kubi. Sa samo tri godine roditelji su Daisy odveli u Madrid kako bi pobjegla iz komunističkog režima Fidela Castra. U tom je razdoblju naučila govoriti engleski gledajući televiziju na engleskom jeziku, a zaljubila se u klasičnu TV seriju 'Volim Lucy'. Nakon što je značajan dio svog djetinjstva provela u Španjolskoj, Daisy se ponovno preselila u Harrison u New Jerseyu.

Nakon preseljenja u Sjedinjene Države, Fuentes je pohađao srednju školu i na kraju postao kraljica povratka kući. Također je proglašena za 'najljepšu djevojku' kad je diplomirala 1984. Iako će kasnije postati glavna figura u svijetu zabave, Daisy je prvotno planirala postati frizer nakon što je završila srednju školu. Kako bi ostvarila ovaj san, pohađala je kozmetičku školu. Na kraju je skrenula s medija, napustivši svoj cilj otvaranja salona i pohađanja Bergen Community Collegea.

Karijera: Tijekom faksa na fakultetu za komunikacije, Daisy Fuentes bila je angažirana kao vremenska djevojka za podružnicu Telemunda na španjolskom jeziku. Uprava je brzo uočila njezine talente i zauzela je značajniju poziciju u podružnici Univision. U ovoj ulozi izvijestila je o večernjim vijestima, kao i o vremenskom sidru.

Do 1988. Fuentes je bio domaćin MTV Internacional, segmenta MTV-a na španjolskom jeziku koji se emitirao na mreži Telemundo. Daisy je trenutno naglo porasla do mnogo više razine slave, a bila je poznata ličnost ne samo u Latinskoj Americi, već i diljem Sjedinjenih Država. Potom se službeno pridružila MTV-u 1993. godine, postavši prva latinoamerička VJ u Sjedinjenim Državama. U tom je razdoblju istovremeno ugostila segmente za MTV segmente na engleskom i španjolskom jeziku.

Među svojim brojnim MTV-jevim obvezama, Fuentes je vodila seriju 'Kuća stila', fokusiranu na stil i modeling. Ubrzo je postala jedna od najpopularnijih i najpoznatijih voditeljica MTV-a. S ovom povećanom slavom stigle su brojne ponude glasnogovornica i ugovora o odobravanju robne marke. Uz to, Fuentes je dobio priliku da se razgraniči u glumu, pojavljujući se u serijama poput 'Loving', 'Dream On', 'Larry Sanders Show' i 'Cybill'.

Predstavile su se i nove mogućnosti hostinga izvan MTV-a. U roku od nekoliko kratkih godina Fuentes se našla kao voditeljica emisija poput 'Američki najsmješniji kućni videozapisi', 'nagrade ALMA', 'novogodišnja Rockin' Even Dicka Clarka ',' World Music Awards ', Pano Latinske nagrade i brojni drugi događaji i predstave. Uz to, Daisy je postala redovita voditeljica raznih natjecanja ljepote, poput Miss Teen USA, Miss USA i Miss Universe.

Fuentes je 2000. rezervirao ulogu glavne uloge u seriji 'Kraljica mačeva'. Zatim je rezervirala ulogu zajedno sa Stevenom Bordenom u filmu 'Shutterspeed', koji je otišao ravno na televiziju. Od 2020. Daisy djeluje kao voditeljica emisije Telemundo 'La Voz Kids', što je španjolska verzija poznate emisije 'The Voice'. Također je došla na podcast 'Fantasy Focus' kao gost.

Manekenstvo i moda: Tijekom godina Fuentes je bio na bezbroj naslovnica časopisa kao model. 2005. magazin 'People en Espanol' proglasio ju je jednom od najljepših žena na svijetu.

Odnosi: 1991. Fuentes se oženio Timothyjem Adamsom, modelom i glumcem. Brak je završio 1995. Nakon ovog prekida, Daisy je tri godine hodala s Luisom Miguelom prije nego što je njihova veza završila 1998. Nakon izlaska s pjevačem Mattom Gossom, Fuentes je počeo živjeti s njim, a na kraju su se par zaručili 2003. 2010. godine izvijestio da su Goss i Fuentes prekinuli vezu a da se nikada nisu vjenčali. 2015. Fuentes se oženio drugom pjevačicom, Richard Marx .

Potvrde robne marke: Fuentes je svoje TV plaće nadopunila nizom unosnih marki. Najistaknutiji od njih bio je s kozmetičkim gigantom Revlon, s kojim je potpisala međunarodni, višegodišnji ugovor. Također se pojavljivala u televizijskim reklamama za marke kao što su Pantene, American Express, M&M i mnoge druge.

Poslovni pothvati: 2004. Daisy Fuentes lansirala je svoju prvu liniju odjeće. Potom je 2009. stvorila liniju potpuno prirodnih proizvoda za kosu. Te je godine objavila i trening igru ​​za Nintendo Wii pod nazivom 'Daisy Fuentes Pilates'. Daisy Fuentes ima još jedan unosan ugovor s tvrtkom Zyloware, koja proizvodi sunčane naočale.

Procjenjuje se da svake godine Daisy prodaje robu vrijednu 300 milijuna dolara, uključujući odjeću, sunčane naočale, proizvode za kosu, mirise, dodatke i druge predmete. Ti se proizvodi prodaju prvenstveno kroz robne kuće poput Kohlove.

Nekretnina: Daisy je 2013. godine potrošila 5,75 milijuna dolara na kuću na moru u Malibuu. Njezino imanje obuhvaća preko 50 metara plaže na plaži Las Flores. Ostale značajke uključuju vrata od mahagonija, palube od koraljnih kamena, kamine od vapnenca i podnice od francuskog hrasta. 2016. godine objavljeno je da je Fuentes stavio svoj dom na tržište najma, tražeći 25.000 dolara mjesečno za pristup kući od 3.800 četvornih metara.

Daisy također posjeduje još jedan dvorac Malibu na strani ulice koja nije uz ocean, a koju je 2015. kupila s Richardom Marxom za pet milijuna dolara. Daisy je 2005. godine potrošila 4,5 milijuna dolara na dom na Hollywood Hillsu. Ovaj je dom prodala 2019. glumcu Michaelu B. Jordanu za 5,8 milijuna dolara u tihom, ne-tržišnom dogovoru. Izgrađena 1997. godine, kuća nudi 4.530 četvornih metara životnog prostora, uključujući tri spavaće sobe i tri kupaonice. Vlastiti balkon gleda na dugački bazen, a rezidencija također ima prostrano teren za motore.

Daisy Fuentes Neto vrijednost

Daisy Fuentes

Neto vrijednost: 75 milijuna dolara
Datum rođenja: 17. studenog 1966. (54 godine)
Spol: Žena
Visina: 5 ft 8 in (1,75 m)
Profesija: Model, glumac, majstor ceremonija, TV ličnost, komičar, voditelj, dizajner
Nacionalnost: Sjedinjene Američke Države
Posljednje ažuriranje: 2020
Sve neto vrijednosti izračunavaju se pomoću podataka prikupljenih iz javnih izvora. Kad se pruže, uključujemo i privatne savjete i povratne informacije primljene od poznatih osoba ili njihovih predstavnika. Iako marljivo radimo na tome da osiguramo da naši brojevi budu što precizniji, osim ako nije drugačije naznačeno, to su samo procjene. Pozdravljamo sve ispravke i povratne informacije pomoću gumba u nastavku. Jesmo li pogriješili? Pošaljite prijedlog za ispravak i pomozite nam da ga popravimo! Pošaljite ispravak Rasprava