Connie Chung Neto vrijednost

Koliko vrijedi Connie Chung?

Connie Chung Neto vrijednost: 80 milijuna dolara

Neto vrijednost i plaća Connie Chung: Connie Chung je kinesko-američka novinarka koja ima neto vrijednost od 80 milijuna dolara. To je kombinirana neto vrijednost s njezinim dugogodišnjim suprugom Maury Povich.

Rođena je u kolovozu 1946. Connie je najpoznatija po tome što je djelovala i kao izvjestiteljica i kao voditeljica vijesti za brojne američke televizijske mreže. Uključujući NBC, CBS, ABC, CNN i MSNBC, na kojima je intervjuirala niz važnih pojedinaca i obrađivala kontroverzne teme, posebno one koje su političke. Zapravo je smijenjena sa svog mjesta u Večernjim vijestima CBS-a 1995. nakon što je njezin intervju s vatrogascem bombarderom u Oklahomi Cityju smatran previše pritisnim. Kao što je pitao majku Newta Gingricha za njegove neuređene misli o tadašnjoj prvoj dami, Hillary Clinton. Događaj je stekao nacionalnu kontroverzu, uključujući parodiju na NBC-jevu emisiju komičnih emisija, Saturday Night Live. Iako je Chung rođena u Kini, njezina se obitelj preselila u Sjedinjene Države kad je imala nepunih godinu dana, odgajana je u Washingtonu, od 1984. Chung je u braku s voditeljem TV emisije, Maury Povich . Par ima troje djece, dvoje iz Povichovog prvog braka i jednog usvojenog sina Matthewa. Chung je također radio za Sveučilište Harvard kao gostujući profesor njihove škole Kennedy School of Government.

Nekretnina: 2009. godine se široko izvještavalo da su se Connie i Maury obvezali na kupnju nekretnina u četvrti Kalorama u Washingtonu, DC, navodno su potpisali ugovor o kupnji kuće vrijedne 9 milijuna dolara s 12.500 četvornih metara životnog prostora. I Povich i njegova supruga navodno su se željeli vratiti u grad u kojem su oboje odrasli, budući da su obojica dugo godina živjeli u New Yorku.

Imanje je sagrađeno 1929. godine gradnjom u stilu cigle. Vanjski prostor sadrži bazen, ribnjak s koi, sjenica i dobro uređeni vrtovi. Tu je i krovna terasa s koje se pruža spektakularni pogled na grad. Par nikada nije javno otkrio koliko su platili za imanje, iako je to vjerojatno bilo blizu cijeni s popisa od 9 milijuna dolara.

Uz to, Maury i Connie posjeduju ranč u Bigforku u Montani. Navodno tamo svake godine provode mnogo mjeseci.

Connie Chung Neto vrijednost

Connie Chung

Neto vrijednost: 80 milijuna dolara
Datum rođenja: 20. kolovoza 1946. (74 godine)
Spol: Žena
Profesija: Novinar, spiker, glumac, televizijski producent
Nacionalnost: Sjedinjene Američke Države
Posljednje ažuriranje: 2020
Sve neto vrijednosti izračunavaju se pomoću podataka prikupljenih iz javnih izvora. Kad se pruže, uključujemo i privatne savjete i povratne informacije primljene od slavnih ili njihovih predstavnika. Iako marljivo radimo na tome da naši brojevi budu što precizniji, osim ako nije drugačije naznačeno, to su samo procjene. Pozdravljamo sve ispravke i povratne informacije pomoću gumba u nastavku. Jesmo li pogriješili? Pošaljite prijedlog za ispravak i pomozite nam da ga popravimo! Pošaljite ispravak Rasprava