Charlie Sheen Neto vrijednost

Koliko vrijedi Charlie Sheen?

Charlie Sheen Neto vrijednost: 10 milijuna dolara

Charlie Sheen neto vrijednost i plaća : Charlie Sheen američki je glumac i producent koji ima neto vrijednost od 10 milijuna dolara. Charlie sheen rođen je kao Carlos Irwin Estevez 3. rujna 1965. u New Yorku. Otac mu je glumac Martin Sheen . Charliejev interes za glumu razvio se rano u životu nakon što je u dobi od devet godina uzeo sporednu ulogu u jednom od očevih filmova. Također je snimao vlastite filmove s još uvijek ne poznatim prijateljima poput Chrisa Penna i Rob Lowe . Velika stanka Charlieja Sheena dogodila se 1984. godine izdavanjem Crvene zore, prvog filma koji je ikad objavljen s ocjenom PG-13. Od tog trenutka Charliejeva karijera krenula je poletom. Ubrzo je uslijedio vodeću ulogu u nagrađivanim filmovima, Vodu i Wall Streetu.

Sheenova karijera nikada nije gubila zamah zahvaljujući ulogama u filmovima poput Young Guns, Men at Work (u kojima Sheen sudjeluje zajedno s velikim bratom i kolegom glumcem Emilio estevez ), Hot Shots !, Tri mušketira i razgovori o novcu. Također se slikao u brojnim filmovima i televizijskim emisijama, uključujući Biti John Malkovich, Pauly Shore je mrtav i Teorija velikog praska. Sheen je svoju zvijezdu stekao na hollywoodskom Šetalištu slavnih 1994. Skočio je na mali ekran kad je zamijenio Michael J. Fox u posljednje dvije sezone sitcoma Spin City, uloga koja je Sheenu donijela prvu nagradu Zlatni globus. Od 2003. do 2011. Sheen je glumio u sitcomu Dva i pol muškarca. Uloga mu je donijela brojne nagrade, uključujući nagradu Zlatna ikona i ALMA. Za vrijeme dok je radio u filmu Dva i pol muškarca, Charlie je bio najplaćeniji glumac na televiziji, zarađujući 1,25 milijuna dolara po epizodi. 2011. Charlie je otpušten iz Dva i pol muškarca nakon što je ušao u kontroverznu i javnu bitku s tvorcem emisije Chuck Lorre . Brzo se vratio u novu emisiju pod nazivom Anger Management koja se emitirala na FX mreži do 2014. godine.

Plaća Charliea Sheena:
Koliko zarađuje Charlie Sheen po epizodi od dva i pol muškarca? 1,25 milijuna dolara. To ga je učinilo najplaćenijom osobom na TV-u do tada. Nakon prilagodbe na inflaciju, taj današnji iznos vrijedi oko 2 milijuna dolara po epizodi. Jedini glumci koji su zaradili veće plaće po epizodama su Reese Witherspoon i Jennifer Aniston koje su oboje zaradile dva milijuna dolara za svoje uloge u 'Jutarnjem showu' i Sara Jessica Parker koja je zaradila 3,2 milijuna dolara po epizodi u Seksu i gradu od 2001. do 2004. godine. Sarahina plaća po epizodi ekvivalent je inflaciji prilagođena zaradi 4,332 milijuna dolara u današnjim dolarima.

(Foto Michael Buckner / Getty Images)

Posao s upravljanjem bijesom i financijski problemi:
Na vrhuncu svojih dana Dva i pol muškarca, Charlie je bio neprestano najplaćenija osoba na televiziji, donoseći kući čak 40 milijuna dolara svake godine kad su uključeni i sindikalni bodovi. Čak i nakon što je dobio otkaz od Dva i pol muškarca, Charlie je sletio u FX s dogovorom koji je mogao postati izuzetno unosan. Sheen je potpisao ugovor o 10/90 da glumi u showu 'Upravljanje bijesom'. S dogovorom 10/90, zvijezda poput Charlieja dobiva neobično velik postotak bodova sindikalnog vlasništva, u ovom slučaju 30% za razliku od normalnijih 1-3%. Charlie se također slaže s velikim smanjenjem plaće po epizodi, znajući da samo treba pogoditi taj čarobni lonac zlata i zaradit će ludo bogatstvo.

U slučaju upravljanja bijesom, ako je prvih 10 epizoda održavalo određenu razinu gledanosti, mreža će naručiti još 90 epizoda, u ovom slučaju Lionsgate. Tada bi, pretpostavljajući da se održavaju određene razine gledanosti, nakon što je emisija prodana u udruživanje, Charlie zaradio 30% dobiti. I da je 30% dobiti u teoriji moglo biti stotine milijuna dolara. Nažalost, ocjene Anger Managementa bile su prilično grozne, pogotovo u drugoj sezoni. Kad je 100 epizoda dovedeno na tržište sindikata, potražnja je bila vrlo blaga. Od ovog pisanja emisija još uvijek nije donosila dobit, pa stoga Charlie nije dobio svoj ogroman novčani prihod. U svibnju 2016. TMZ je izvijestio da Charlie nije primio niti jednu uplatu iz svog ugovora o udruživanju. Veliki neuspjeh za gospodina Sheena, koji bi inače mogao zaraditi milijune tradicionalnijim televizijskim ugovorom.

Charlie Sheen Neto vrijednost - Pad :

Charliein osobni život uvijek je bio vrlo nestalni i skup. Prije rujna 2016., Charlie je plaćao 110.000 USD MJESEČNO dvjema bivšim suprugama. Nakon što je Charlie tužio da se smanje isplate zbog njegovog oslabljenog financijskog stanja, sudac je promijenio njegovu mjesečnu isplatu supružnika na 25.000 američkih dolara po bivšem. I dalje plaća 500.000 američkih dolara godišnje za uzdržavanje svoje djece. U sudskim spisima Charlie tvrdi da ima 12 milijuna dolara dugova, uglavnom sastavljenih od raznih hipoteka. Također tvrdi da mu je mjesečni prihod pao sa svih vremena na vrhuncu od 600 000 USD na oko 167 000 USD. Charliejevi mjesečni medicinski troškovi trenutno koštaju 25 000 USD. Također tvrdi da je u posljednje četiri godine potrošio 10 milijuna dolara obračunavajući se s ljudima koji su prijetili objavljivanjem njegovog HIV statusa. Konačno, dobro je dokumentirano da je Charlie tijekom svog života potrošio milijune na kurve i drogu. U kolovozu 2018. Charlie je sudu u Los Angelesu predao dokument u kojem se kaže da je 'imao značajno smanjenje zarade' i da je 'u teškoj financijskoj krizi s manje od 10 milijuna dolara na njegovo ime'. Dalje je tvrdio da ne može plaćati mjesečnu pomoć za dijete i supružnike jer 'nije uspio naći stalan posao i [bio je] na crnoj listi s mnogih aspekata industrije zabave.' 2019. godine gotovo je izgubio svoj primarni LA dom zbog ovrhe. Na dom je 2006. potrošio 7,2 milijuna dolara, a 2018. pokušao je pronaći kupca za 10 milijuna. U travnju 2019. traženu cijenu spustio je na 7,99 milijuna dolara. Sličnu imovinu na istom području prodao je za gubitak od 400 000 američkih dolara 2015. godine.

Charlie Sheen Neto vrijednost

Charlie Sheen

Neto vrijednost: 10 milijuna dolara
Datum rođenja: 3. rujna 1965. (55 godina)
Spol: Muški
Visina: 5 ft 10 in (1,78 m)
Profesija: Glumac, filmski producent, scenarist, glasovni glumac, televizijski producent, televizijski redatelj, filmski redatelj
Nacionalnost: Sjedinjene Američke Države
Posljednje ažuriranje: 2020

Zarada Charlieja Sheena

Kliknite za proširivanje
  • Zastrašujući film 5 250 000 dolara
  • Dva i pol muškarca 350 000 USD / epizoda
  • Spin City 2.750.000 dolara
  • Nema kodeksa ponašanja 2.000.000 USD
  • Shadow Conspiracy 4.000.000 USD
  • Dolazak 5.250.000 USD
  • Terminalna brzina 6 000 000 USD
  • Tri mušketira 4.000.000 dolara
  • Frajeri! Podijelite dva 4.000.000 $
  • Tri za cestu 500.000 dolara
Sve neto vrijednosti izračunavaju se pomoću podataka prikupljenih iz javnih izvora. Kad se pruže, uključujemo i privatne savjete i povratne informacije primljene od poznatih osoba ili njihovih predstavnika. Iako marljivo radimo na tome da osiguramo da naši brojevi budu što precizniji, osim ako nije drugačije naznačeno, to su samo procjene. Pozdravljamo sve ispravke i povratne informacije pomoću gumba u nastavku. Jesmo li pogriješili? Pošaljite prijedlog za ispravak i pomozite nam da ga popravimo! Pošaljite ispravak Rasprava