Popravak kafića Broken Yolk u centru Las Vegasa

Cafe Broken YolkCafe Broken Yolk Cafe Broken Yolk

Evo jednog načina da zajamčite dobar doručak: Pozovite vlasnike mjesta koje volite otvoriti u svojoj zgradi. Tako je Broken Yolk Cafe postao dio planova za zgradu S&L na Las Vegas Boulevard i Carson Street u centru grada.

Vlasnik zgrade J. Dapper, koji je zgradu kupio prošle godine, posjećuje razbijeni žumanjak u San Diegu, gdje ima dom. Kad se otvorio izlaz lanca na Gradskom trgu, Dapper je svratio na doručak tijekom prvog tjedna. Tamo je upoznao primatelje franšize Randy Corrigan i Barry Tu, koji su u partnerstvu u projektu u centru grada s McKenzie Cox.

Počeli smo razgovarati, upoznali se i doslovno do kraja razgovora pričao sam im o svom projektu, rekao je Dapper, direktor Dapper Cos -a. Činilo se da su prilično zainteresirani za centar grada.najbolji bazeni u las vegasu 2019

Corrigan je rekao da je Dapper upitao bi li mogli imati nekoliko slobodnih sati tog tjedna.

Rekli smo: 'Sada imamo nekoliko sati', rekao je Corrigan. Na kraju smo proveli prilično cijeli dan obilazeći područje.

Rekao je da shvaćaju da je naselje u fazi revitalizacije.

Još je grubo oko rubova u dijelovima, rekao je. No, pokazao nam je Carson Kitchen, Donut Bar. Zaista ste mogli vidjeti o čemu pričaju, o novim hotelima koji se otvaraju.

koliko je vrijedila selena quintanilla

Corrigan je rekao da su partneri otvorili kafić Broken Yolk Caffe u kvartu Gaslamp u San Diegu prije otprilike devet godina, kada su napori na revitalizaciji tek počeli.

Potpisali smo 20-godišnji zakup prostora u centru grada, rekao je Corrigan. Nadam se da ćemo tamo biti još dugo. Dugo smo u tome i želimo vidjeti kako raste.

Rekao je da, iako je demografija tržišta za većinu kafića Broken Yolk u dobnom rasponu od 30 do 55 godina, oni znaju da centar grada više naginje ka milenijalcima. U tu svrhu, rekao je, planiraju unutarnje i vanjske barove te življu atmosferu.

Poput kul ‘Brady Bunch’ izgleda, rekao je. Retro hip hop 70 -ih, super.

Što je u skladu s Dapperovom vizijom zgrade, izgrađene 1975. s Walterom Zickom i Howardom Sharpom kao arhitektima. No detalji se još uvijek dorađuju, rekao je Corrigan.

Dapper je rekao da se nada da će zgradu vratiti izvornom sjaju.

filmovi elvisa presleya i ann margret

Dapper je rekao da je naziv S&L hommage prošlosti, budući da je izvorno bio poznat kao Zgrada udruge za štednju i zajmove u Nevadi. Dizajn je gotovo gotov, rekao je, za krovni restoran bivšeg korporativnog kuhara Tao grupe Marca Marronea i Fukuburgerovog Colina Fukunage.

U prizemlju zgrade nalazi se i pošta. Dapper je rekao da će pošta ostati u manjem prostoru, dijeleći pod s kafićem Broken Yolk. Natkriveni parking nekretnine, rekao je, bit će srušen u sljedećih nekoliko tjedana, a pošta će se privremeno preseliti u modularnu zgradu u sljedećih 90 dana, dok se ne dovrši obnova S&L -a.

S nama su potpisali desetogodišnji zakup, rekao je za američku poštansku službu. Obnavljamo potpuno novu, lijepu poštu. Bit će to najljepša pošta u gradu.

Dapper je rekao kako misli da će potpuno preoblikovanje trajati 10 do 12 mjeseci, a sve će se otvoriti na jesen sljedeće godine.