Britney Spears u Las Vegas Stripu nastupa kao prvakinja u jednoj noći

Britney Spears prikazana je u njezinoj posljednjoj izvedbiBritney Spears prikazana je u posljednjoj izvedbi 'Piece of Me' u kazalištu Axis na Planet Hollywoodu u nedjelju, 31. prosinca 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Britney Spears i par pratećih plesača prikazani su u njezinoj posljednjoj izvedbi 'Piece of Me' u kazalištu Axis na Planet Hollywoodu u nedjelju, 31. prosinca 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Britney Spears i par pratećih plesača prikazani su u njezinoj posljednjoj izvedbi 'Piece of Me' u kazalištu Axis na Planet Hollywoodu u nedjelju, 31. prosinca 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Britney Spears zatvorila je svoju rezidenciju na Axisu s više od jedne predstave.

Dala je i izjavu o financijskoj raznolikosti.

Spearsova je blagajna s njezina novogodišnjeg nastupa navodno iznosila 1.172.000 dolara, što je rekord za slavno mjesto Planet Hollywood.Taj je broj ujedno i najveći prijavljeni rezultat za jednu predstavu u kazališnoj rezidenciji u Las Vegasu.

Osovina se prodala sa svojim kapacitetom od 4.600, koliko stane kad je zatvorena razina polukata (taj prostor zauzima ogromna količina opreme za projekcije koja se koristi u produkciji Piece of Me). Noć je pokazala poslovično savršenu oluju za prihod od ulaznica, s cijenama koje su podignute više od tipične predstave (u prosjeku oko 255 USD) zbog Spearsovog najavljenog zatvaranja emisije i već snažne gomile za doček Nove godine.

Oni koji su upoznati s prodajom karata u tom mjestu rekli su da je emisija, njezina 249., najteža ulaznica u njezinom četverogodišnjem boravku.

Slijedi ulazak Axisa u post-britansku eru, Pitbullovu emisiju u pet emisija od 17. siječnja. 24.