Menadžer B.B. Kinga kaže da blues legenda nije htjela vidjeti obitelj

Ljubaznošću (BB King/Facebook)Ljubaznošću (BB King/Facebook)

Blues legenda B.B. King donio je odluku da spriječi posjete dvije svoje kćeri tijekom njegovih umirućih dana, tvrdi njegov dugogodišnji menadžer u novom sudskom dokumentu.

LaVerne Toney, koja je radila za King više od 40 godina, niječe da je spriječila Karen Williams i Patty King u posjetu ocu.

Prema dokumentu, g. King je odlučio ne posjetiti Karen i Patty.Odvjetnik Las Vegasa Brent Bryson podnio je dokument u utorak u Toneyino ime. Okružna sutkinja okruga Clark Gloria Sturman zakazala je u četvrtak ujutro raspravu u ostavinskom predmetu.

Odvjetnici su podnijeli hrpu papira u spornom slučaju od Kingove smrti 14. svibnja. King, čije je službeno ime bilo Riley B. King, bio je na hospicijskoj skrbi kad je umro u svojoj kući u Las Vegasu u 89. godini.

Jedan od Kingovih unuka, Eric Mitchell Jr., u srijedu je ušao u sukob sa svojim sudskim dokumentom.

Prema tom dokumentu, Eric je jako zabrinut zbog navoda iznesenih u ovom postupku i vjeruje da bi ta pitanja trebala ostati privatna i posredovati privatno.

U tom je dokumentu Mitchell ponudio blisku suradnju s Toneyevom i Kingovom obitelji kako bi olakšao proces nastavka posjeda svog djeda.

U međuvremenu, Eric vjeruje da bi se mogla zanemariti važna prava članova obitelji na intelektualno vlasništvo gospodina Kinga i to treba odmah riješiti.

Mitchella zastupaju odvjetnici iz Las Vegasa Bradley Richardson i Daniel Nubel. Njegova majka, Riletta Mitchell, bila je Kingova kći. Umrla je 14. rujna.

Prema sudskim spisima, King ima 11 preživjele djece, od kojih su svi odrasli.

Pet Kingovih kćeri, uključujući Williams i Patty King, protive se imenovanju Toneyja za osobnog predstavnika njegova imanja. Kažu da bi trebala biti diskvalificirana zbog sukoba interesa i navodne pronevjere više od milijun dolara od njihova oca.

mark davis sammy davis jr sin

Preko Brysona, Toney je porekao pronevjeru novca. Odvjetnik je rekao da je Toney novac prenio na Kingov račun od povjerenja nakon njegove smrti.

Prema dokumentu koji je podnesen u utorak, Patty King provodila je vrijeme brinući se o njezinu ocu nakon što je u listopadu došao s turneje, i to je činila sve dok ga u travnju nisu smjestili u hospicijsku skrb.

Kao rezultat stalnog prigovaranja Patty na svoju potrebu za novcem, Patty je u prosincu 2014. počela dobivati ​​plaću za gledanje i brigu o ocu, prema dokumentu.

U dokumentu se također tvrdi da je Patty King višestruko osuđivano kazneno djelo na Floridi koje je založilo nekoliko očevih predmeta u zalagaonicama u Las Vegasu bez njegova dopuštenja.

Osim toga, tvrdi se da je King bio iznimno uznemiren što su Patty King i Williams uzrokovali da ga u travnju po drugi put odvedu u bolnicu.

Najveći strah gospodina Kinga bio je da će umrijeti u bolnici protiv svoje volje, tvrdi se u dokumentu. Gospodin King želio je posljednje dane provesti u udobnosti svog doma.

U dokumentu se dalje tvrdi da su Patty King i Williams sudjelovali u raznim shemama kako bi iz novca manipulirali svojim ocem. Također se tvrdi da je King odbio zahtjev druge kćeri, Rite Washington, da napiše knjigu pod naslovom Na putu s mojim tatom.

Neka djeca i rođaci gospodina Kinga pokušavaju učiniti ono što im gospodin King nikada ne bi dopustio dok je bio živ, a to je da se uključe u njegove poslovne poslove, navodi se u dokumentu.

Odvjetnik iz Las Vegasa Arthur Williams Jr. rekao je da je sastavio Kingovu oporuku 2007. godine, a dokument je Toneyja učinio izvršiteljem. Rekao je da ne zna za nikakvu drugu volju sastavljenu nakon 2007. godine.

U dokumentu podnesenom u utorak, Toney tvrdi da neki Kingovi rođaci daju omalovažavajuće opaske o njoj jer su ljuti na gospodina Kinga što ih ne želi posjetiti i što im nije ostavio velike svote novca sa svog imanja.

Ovi članovi obitelji više ne žele da gospođa Toney štiti imovinu gospodina Kinga jer radi tako sjajan posao, prema dokumentu.

Četiri kćeri koje su se izvorno protivile imenovanju Toneyja za osobnog predstavnika Kingova imanja su Patty King, Karen Williams, Washington i Barbara Winfree. Peta kći, Rubystein Davis, podnijela je u ponedjeljak izjavu u prilog prigovoru.

večerati u mračnom las vegasu

Njihov pravni tim uključuje odvjetnike s Floride Benjamina Crumpa i Josea Baeza. Crump je stekao nacionalnu važnost kada je predstavljao obitelj Trayvona Martina. Baez je najpoznatiji po tome što predstavlja Casey Anthonyja, koji je oslobođen optužbe za ubojstvo 2011.

POVEZANE

Obitelj B.B. Kinga kaže da je menadžer ukrao milijun dolara od pokojnog glazbenika

Dvojica članova obitelji B.B. King navodno trovaju u smrti, kažu izvještaji

Prijatelji, obitelj, obožavatelji okupljaju se kako bi odali počast B.B. Kingu

Blues legenda B.B. King mrtav je u 89. godini