Ariana Grande otkazala je novogodišnji vikend u Las Vegas Stripu

Ariana Grande nastupa na Wango Tango u Los Angelesu 2. lipnja 2018. Grande će se vratiti s novom turnejom 2019. gotovo dvije godine nakon terorističkog napada tijekom svog koncerta u Velikoj Britaniji. ...Ariana Grande nastupa na Wango Tango u Los Angelesu 2. lipnja 2018. Grande će se vratiti s novom turnejom 2019. gotovo dvije godine nakon terorističkog napada tijekom svog koncerta u Velikoj Britaniji. Grande je u petak, 26. listopada, objavila da će njezina svjetska turneja sa zaslađivačem od 42 datuma započeti 18. ožujka u Albanyju, New York (Fotografija: Chris Pizzello/Invision/AP, Datoteka) Ariana Grande, u sredini, nastupa na Wango Tangu u Los Angelesu 2. lipnja 2018. (Chris Pizzello/Invision/AP, Datoteka)

Ariana Grande otkazala je - ili je uz pomoć tvrtke TMZ - otkazala svoju emisiju u Chelseaju u Cosmopolitanu u Las Vegasu koja je zakazana za subotu navečer.

Dužnosnici hotela potvrdili su da Grande neće izvesti ono što bi bio njezin prvi koncert otkako je raskinula s stripom i članom ekipe Saturday Night Live Peteom Davidsonom. U izvještaju hotel kaže:

predstave u las vegasu u siječnju 2017

Zbog nepredvidljivih zdravstvenih razloga, Ariana Grande otkazala je u subotu svoju predstavu u The Chelseaju u Cosmopolitanu u Las Vegasu. Gosti mogu dobiti potpuni povrat novca za ulaznice putem navedenog mjesta kupnje.TMZ je u početku izvijestio da je Grande cijeli tjedan bila bolesna od bronhitisa i da se nije poboljšavala. Predstava je bila zapovjedni vrh dolar , više od 1.000 USD na sekundarnim web stranicama za prodaju karata prije nego što je prodaja danas smanjena.

si iz dinastije pataka neto vrijednost

Rogeri iz Vegasa Imagine Dragons nastupaju u The Chelseaju na Staru godinu. Ta emisija još uvijek traje.