Adam Driver raspravlja o ulozi Kyla Rena u posljednjem izdanju ‘Ratova zvijezda’

Glumac Adam Driver pozira za portret u hotelu Shangri-La tijekom Toronto Internata 2014 ...Glumac Adam Driver pozira za portret u hotelu Shangri-La tijekom Međunarodnog filmskog festivala u Torontu 2014. u subotu, 6. rujna 2014. u Torontu. (Fotografija Chris Pizzello/Invision/AP) Glumac Adam Driver pozira fotografima na fotopozivu za film 'Bračna priča' na 76. izdanju Venecijanskog filmskog festivala u Veneciji, Italija, četvrtak, 29. kolovoza 2019. (Fotografija: Joel C Ryan/Invision/AP) Adam Driver prisustvuje 29. godišnjoj dodjeli IFP Gotham nagrada Independent Filmmaker Project u ponedjeljak 2. prosinca 2019. u New Yorku na Cipriani Wall Streetu. (Fotografija Evan Agostini/Invision/AP) Adam Driver je Kylo Ren u STAR WARS: RISE OF SKYWALKER (Lucasfilm)

Upozorenje:Ovo NIJE spojler zapleta iz Ratova zvijezda.

avanture duhova sezona 9 epizoda 4

Adam Driver, koji donosi mrak u novi film Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera, zapravo je otkrio svoju mekšu stranu na vrlo tajnovitom setu.

Ispostavilo se da postoje pauze za zagrljaj Chewbacce, a ja se baš ne volim grliti. Ali to ne možete zaustaviti. To je Chewbacca, rekao je glumac najpoznatiji po ulozi zlog Kyla Rena, lošeg sjemenskog sina Hana Soloa i princeze Leie.Iznenađujuće ste emotivni kad vidite nekoga toliko kultnog, ogromnog i krznenog, rekao je Driver. I vi se pomalo zamaglite kada završite zadnji u ovoj seriji filmova koji se otvaraju 20. prosinca s pregledima 19. prosinca.

Možete čak zastati i prisjetiti se dobrih dobrih vremena prije nego što ste ubili svog ekrana, Han Solo.

Sjećam se što mi je Harrison Ford rekao na setu 'Sila se budi', rekao je Driver. Jednog smo se dana borili do smrti, a on se nasmiješio i rekao: ‘Pogledaj čime se možemo baviti.’

Vozač - rođen u San Diegu i sin propovjednika - nije uvijek imao takvu sreću. Prije nego što je došao na red kao najgori mogući dečko na HBO -ovim djevojkama, prodavao je usisavače, kosio travnjake i živio u stražnjoj sobi roditeljske kuće.

Na kraju je to postigao u Los Angelesu, gdje je osvojio Oscara za svoju ulogu supruga čiji je brak na ljestvici u Marriage Storyju, sada na Netflixu, i u kojoj glumi Scarlett Johansson. Driver također prikazuje istražitelja tehnika ispitivanja CIA -e u Izvještaju, koje je izašlo u studenom u studenom.

Review-Journal: Koja je tipična nedjelja?

Adam Driver: Ako sam u New Yorku, otići ću u šetnju, vježbati, možda i pogledati film. Volim praviti jaja. Ali ovo je ako imam malo vremena za odmor, koje dugo nisam imao. Planiram si uzeti malo vremena. Možda pogledati u drvo.

Tko je najgori od svih njih? OG, Darth Vader ili nova pasmina, Kylo Ren?

Jedan je puno više ostvaren. Kylo je definitivno zabavan. Sviđa mu se njegov rad. Ali Darth je ikona. Kylo gleda Dartove pogrešne odluke i divi im se na čudan način.

Što ste naučili iz iskustva Star Wars?

Naučila sam kako ne biste uvijek trebali shvatiti kakvo će vaše iskustvo biti. Trebali biste to samo doživjeti. I svatko sve doživljava drugačije. Gotovo je velikodušnije dati nekome prostor kako bi mu mogli učiniti nešto posebno osobnijim. Nije da mi je itko rekao: Bit će vam ovako da se pridružite glumačkoj ekipi 'Ratova zvijezda'. Morao sam doći tamo.

Sjećate li se svog prvog dana kao Kylo?

Bilo je tako moćno biti na setu i vidjeti ovaj svijet na djelu. Mislim da su svi bili jednako prestravljeni shvatiti što radimo.

Opišite rad s pokojnom Carrie Fisher?

Bila je tako ljubazna i velikodušna sa mnom. Stvarno me smirila i to je nešto što nikada neću zaboraviti.

Sad kad su Ratovi zvijezda završeni, što ćete ponijeti sa sobom?

Uzbudljiv dio za mene bit će gledanje filma u mračnoj prostoriji s potpuno nepoznatim osobama. Nitko ne živi u kazalištu. Svatko ima vanjske živote. No, nadamo se, kad se skupi grupa ljudi koja toliko voli nešto, postoji kolektivna inteligencija koja se događa u toj prostoriji tih sati. Ono što me nagrađuje je to što shvaćate da svi imate različito iskustvo i isto iskustvo. To gdje se nalazite u svom životu znači da film govori s vama na drugačiji način nego s bilo kim drugim.

koliko para ima lil pumpa

Zastrašujuće je shvatiti gdje se uklapate u ovaj kultni svijet?

Nova glumačka ekipa dugo je pokušavala otkriti gdje bismo se uklopili u naslijeđe koje obuhvaća toliko vremena. Uklapam se negdje u priču o sili koja se budi s obje strane ... svjetla i mraka. To se osjeća posebno.

Bračna priča upravo je debitirala na Netflixu. Recite nam o tome.

Sjajno je pisati s prekrasnim jezikom gdje je ulog nevjerojatno velik. To je ljubavna priča o razvodu. Filmovi uvijek govore o puno stvari. Ovo je o prelasku ljubavi. Charlie je kazališni redatelj. Nicole (Scarlett Johansson) je glumica. Kroz priču se provlači kazališna tema. To je ritualna izvedba razvoda. Nastupate za suca. Ljudski trenuci su dokumentirani i pročitani u ovoj kliničkoj izvedbi. Istodobno, postoji ovaj par koji oplakuje gubitak ove ljubavi. Ova je ljubav uvijek osjećala drugu prirodu i sada više neće biti stvarnost.

U filmu pjevate pjesmu Biti živ iz tvrtke Stevena Sondheima. Jeste li je pjevali uživo?

Prvo smo to zabilježili kao osiguranje. Ali uvijek je bila ideja da ću to otpjevati uživo. Što se tiče izvođenja, moj lik ne zna da će ga pjesma teleportirati. ... On pjeva ove riječi i to je prvi put da apstraktno počinje oplakivati ​​gubitak. Njegov brak odlazi i pogađa ga ono što će mu nedostajati.

Vodite li likove sa sobom kući?

Zaista ne radim jer stalno radim. Prelazim na sljedeću stvar. Kad je gotovo, gotovo je.

Nosite li sa sobom kući rekvizite iz filmova?

Imam cijeli kostim Ratova zvijezda - dvije kacige i svjetlosni mač, ali svi znaju. Pitao sam.

Koji je bio vaš najčudniji susret s obožavateljem?

Kad sam bio na djevojkama, šetao bih New Yorkom i žene bi vikale, ti si pravi kreten. Ili još gore. To je bilo zbog karaktera i samo bih rekao, hvala. Radio sam svoj posao.